1 piwo
miałem badanie krwi o 9 rano dziś a wczoraj około 17-18 wypiłem niecałe 1 piwo czy może to skutkować źle badaniom?
NIE ZARTUJ :D
Sladu po piwie nie ma
Spoko, matka się nie dowie !
a nie nie na obecność alkoholu jakieś alt ast i coś tam żeby mi lekarz mógł antybiotyk przepisać hehe
to lipa nie no a tak na serio to minęło jakieś 16 godzin waże 70 kg to nic nie powinno wyjść nie? i nie mówie tylko o samym alkoholu tylko czy nie wpłynie źle na samo badanie krwi
Nie wiem, jak na tym forum ludzie są nietrzeźwi po pawełku to słabo to widzę.
Nie trollujcie chłopa...
NIE MA PRAWA WYKAZAĆ NAWET 0.001 PROMILA.
spoiler start
Buhahaha
spoiler stop
Nie masz czego się obawiać. Jestem sportowcem i muszę robić te cholerne badania co kilka miesięcy. Akurat wyszło, że badania musiałem zrobić po dniu w którym wypiłem sobie 2 browarki. Dzisiaj byłem odebrać wyniki, wszystko w normie, więc powtarzam nie masz się czego obawiać. ;)
Nie masz czego się obawiać. Jestem sportowcem i muszę robić te cholerne badania co kilka miesięcy.
Może wyjdę na głupka ale i tak zadam pytanie: Czemu?
miałem badanie krwi o 9 rano dziś a wczoraj około 17-18 wypiłem niecałe 1 piwo czy może to skutkować źle badaniom?
A miales kaca? :)
Zdarzyło mi się kiedyś, że miałem badanie bodajże na bilirubine i kinaze, a dzień wcześniej wypiłem chyba z 1,5 czy 2 litry wina. Oczywiście rano wstałem na lekkim kacu, zrobiłem badania, a najlepsze, że przy odbieraniu wyników babka mi powiedziała, że muszę bardzo mało alkoholu pić bo mi dobrze bilirubina wyszła :).