słaby komp szczególnie procesor i mało ramu. W jakiej rozdzielczości grasz?
podczas nagrywania zapewne. fraps "pożera dość dużo PC" podczas nagrywania filmu, więc trzeba się liczyć ze sporym spadkiem klatek.
Zmniejsz ust. graficzne.
BTW Na co ci 64-bitowy Windows, skoro masz tylko 2GB Ramu ?
to po Ci full hd jak nie pograsz komfortowo na takiej rozdziałce?
w jakim raidzie? przeciez to podstawa.
zrob benchmarka, jak bedzie sustained 100MB/s powinno byc ok, inna rzecz ze ramu masz za malo, i pewnie zrzucanie streama to nie jedyna operacja ktora sie odbywa w danym momencie
Ale po co wgl Ci nagrywać majnkrafta?
jak gra Ci się dobrze to sobie graj i nie rób problemów, a jak myślisz o wielkiej karierze na tubie to... nie dość że małe szanse, to z majnkraftem powiedzmy zerowe
swag tutaj czasem nie chodzi o robienie kariery. Tylko o rozwijanie swojej kreatywności poprzez tworzenie materiałów. Przecież trzeba ciekawie opowiadać. No chyba, że ktoś to robi na odwal się. Ja się staram i często ja to jest jedyne wyświetlenie. Ale co mi tam tak się pokonuje niesmiałość. Pamiętam, że jak pierwszy raz coś puściłem w youtube to mi serce waliło, bo byłem tak nieśmiały dzisiaj już jest lepiej nawet przyzwyczaiłem się do swojego głosu. Co do tematu to mistrzu wyłącz programy w tle które mogą zapisywać cokolwiek na dysk. Prawdopodobnie chodzi tutaj o to, że dysk nie nadąża. Potem możesz się bawić w takie rzeczy jak defragmentacje, wymiany procesorów itd.