Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gier zręcznościowych PS3

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Zręcznościowe na platformę: PS3. Znajdziesz tu ponad 10 tekstów spełniających te kryteria.

Recenzja gry Rayman Legends - fenomenalna platformówka staje się jeszcze lepsza
Recenzja gry Rayman Legends - fenomenalna platformówka staje się jeszcze lepsza

recenzja gry3 września 2013

Choć wydawało się to niemożliwe, Ubisoftowi udało się stworzyć produkt jeszcze lepszy niż Rayman Origins. Legendy nie odkrywają wszystkich atutów od razu i stanowią kapitalną rozrywkę zarówno dla dzieci, jak i dla platformówkowych wyjadaczy.

Recenzja gry Ratchet & Clank: Załoga Q – platformówkowe tower defense
Recenzja gry Ratchet & Clank: Załoga Q – platformówkowe tower defense

recenzja gry5 grudnia 2012

Gry wideo już dawno weszły w okres postmodernizmu. Dlaczego zatem nie połączyć platformówki z gatunkiem tower defense przy okazji produkcji kolejnego Ratcheta & Clanka?

Recenzja Tony Hawk's Pro Skater HD - deska nie tylko dla skejtów
Recenzja Tony Hawk's Pro Skater HD - deska nie tylko dla skejtów

recenzja gry20 lipca 2012

Stary dobry Tony Hawk powrócił we współczesnej oprawie za sprawą dystrybucji cyfrowej. Sprawdzamy, czy nadal jest w formie.

Fantastyczna Eksplozja Zmysłów na Xbox LIVE Arcade – recenzja gry FEZ
Fantastyczna Eksplozja Zmysłów na Xbox LIVE Arcade – recenzja gry FEZ

recenzja gry18 kwietnia 2012

FEZ funduje fanom fantastyczną formę terapii. Odpręż się, otwórz umysł i przeniknij do klimatycznego świata pełnego tajemnic, zagadek, sześcianów i pikseli.

Obrazkowa przemoc – recenzja gry Shank 2
Obrazkowa przemoc – recenzja gry Shank 2

recenzja gry22 lutego 2012

Shankowi 2 przyświeca idea niewynajdywania koła od nowa. Co więc robi zespół deweloperski dysponujący większą ilością czasu na dopieszczenie swego dzieła? To właśnie zamierzamy sprawdzić.

Tak się robi platformówki! - recenzja gry Rayman Origins
Tak się robi platformówki! - recenzja gry Rayman Origins

recenzja gry21 listopada 2011

Dwuwymiarowa platformówka z Raymanem w roli głównej to szalony powrót do klasyki gatunku. Czy udany? Na to pytanie odpowiadamy w recenzji Rayman Origins.

Recenzja gry Ratchet & Clank: 4 za jednego
Recenzja gry Ratchet & Clank: 4 za jednego

recenzja gry8 listopada 2011

Ratchet & Clank w wersji kooperacyjnej nie jest może najwybitniejszym osiągnięciem serii, ale to wciąż dobra gra przygotowana przez świetną ekipę.

Uczta dla fanów Desert Strike'a - recenzja gry Renegade Ops
Uczta dla fanów Desert Strike'a - recenzja gry Renegade Ops

recenzja gry30 września 2011

Klasyczny produkt w meganowoczesnym opakowaniu. Oto tajemnica sukcesu nowej gry autorów serii Just Cause.

LittleBigPlanet 2 - recenzja gry
LittleBigPlanet 2 - recenzja gry

recenzja gry26 stycznia 2011

Sympatyczny Sackboy powraca w drugiej odsłonie serii LittleBigPlanet i raz jeszcze zachęca do pokazania kreatywnej strony naszej natury. Czy udało się to i tym razem?

Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 - recenzja gry
Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 - recenzja gry

recenzja gry2 września 2010

Nowa gra z serii Tom Clancy’s H.A.W.X. to znakomity przykład tego, jak uczyć się na własnych błędach.

Limbo - recenzja gry
Limbo - recenzja gry

recenzja gry22 lipca 2010

Niepozorna gra o nazwie Limbo udowadnia, że niezależni deweloperzy mają jeszcze wiele pomysłów na uprzyjemnienie nam godzin spędzanych przy konsoli.

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey - recenzja gry
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey - recenzja gry

recenzja gry7 września 2009

Il-2 Sturmovik, legenda pecetowych symulatorów trafił w końcu również na konsole. Czy operacja przeszczepu udała się załodze Olega Maddoxa, czy też pacjent zszedł lub – mówiąc bardziej fachowo – zwalił się korkociągiem w kierunku ziemi?

Flower - recenzja gry
Flower - recenzja gry

recenzja gry12 lutego 2009

Flower to jedna z gier powodujących chroniczne nadużywanie przysłówka: „niezwykle”. Niezwykle oryginalna, imponująca, wciągająca, spójna i – niestety – niezwykle krótka.

LittleBigPlanet - recenzja gry
LittleBigPlanet - recenzja gry

recenzja gry4 listopada 2008

LittleBigPlanet ma duże szanse stać się nieśmiertelnym. Ci, którym wydaje się, że w grach wideo widzieli już wszystko, powinni sięgnąć po ten tytuł.