Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gier akcji PS3

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Akcji na platformę: PS3. Znajdziesz tu ponad 130 tekstów spełniających te kryteria.

Niesamowite szczegóły Grand Theft Auto V – gra dopieszczona jak żadna inna
Niesamowite szczegóły Grand Theft Auto V – gra dopieszczona jak żadna inna

gramy dalej22 lipca 2017

Hit od studia Rockstar North to nie tylko świetnie nakreślone postacie, pełna czarnego humoru i wciągająca fabuła czy olbrzymie, wypełnione atrakcjami miasto. To także tytuł charakteryzujący się wprost niewiarygodnym przywiązaniem do detali.

Więcej nie znaczy lepiej - czy pierwsze Assassin's Creed było najlepszą odsłoną serii?
Więcej nie znaczy lepiej - czy pierwsze Assassin's Creed było najlepszą odsłoną serii?

gramy dalej4 stycznia 2016

Choć dziś pierwsze Assassin’s Creed jest krytykowane za ubogą zawartość i powtarzalność rozgrywki, nadal posiada elementy, których kolejne odsłony mogą mu tylko pozazdrościć – wyrazisty charakter i bardzo immersyjną mechanikę zabawy.

Recenzja gry Assassin's Creed: Rogue - zmarnowana szansa templariuszy
Recenzja gry Assassin's Creed: Rogue - zmarnowana szansa templariuszy

recenzja gry21 listopada 2014

Pierwsza gra poświęcona templariuszowi mogła wnieść mocny powiew świeżości do serii Assassin’s Creed. Niestety, odpowiedzialni za jej przygotowanie Bułgarzy sromotnie polegli w tej kwestii.

Recenzja dodatku Left Behind do gry The Last of Us - niemal wzorowe rozszerzenie
Recenzja dodatku Left Behind do gry The Last of Us - niemal wzorowe rozszerzenie

recenzja gry14 lutego 2014

Pierwszy i zarazem ostatni dodatek fabularny do gry The Last of Us nie zawiódł. Left Behind świetnie rozkłada akcenty, oferując zarówno coś dla miłośników fabuły, jak i zwolenników strzelania.

Recenzja gry Assassin's Creed: Liberation HD - ładny, choć uproszczony remake
Recenzja gry Assassin's Creed: Liberation HD - ładny, choć uproszczony remake

recenzja gry18 stycznia 2014

Liberation przestało być domeną Vity - po kilkunastu miesiącach od premiery gry na mobilne urządzenie firmy Sony, przygody Aveline de Grandpre możemy odpalić na dużych platformach. Jak prezentuje się remake w akcji?

Recenzujemy Freedom Cry - pierwszy dodatek do gry Assassin's Creed IV: Black Flag
Recenzujemy Freedom Cry - pierwszy dodatek do gry Assassin's Creed IV: Black Flag

recenzja gry17 grudnia 2013

Po żenujących dodatkach fabularnych do „trójki” wreszcie doczekaliśmy się rozszerzenia z prawdziwego zdarzenia. Długa, rozbudowana przygoda stanowi dobre uzupełnienie Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Recenzja gry LEGO Marvel Super Heroes - komiksowi bohaterowie o dużych klockach
Recenzja gry LEGO Marvel Super Heroes - komiksowi bohaterowie o dużych klockach

recenzja gry23 listopada 2013

Traveller's Tales po raz kolejny dostarcza uroczą i udaną grę w realiach klocków LEGO. Niestety, pewne rozwiązania w Marvel Super Heroes mogą fanom nie przypaść do gustu.

Recenzja gry Call of Duty: Ghosts - czy to jest nowa generacja?
Recenzja gry Call of Duty: Ghosts - czy to jest nowa generacja?

recenzja gry5 listopada 2013

Call of Duty: Ghosts stawia na sprawdzoną formułę, dorzucając niewielkie ilości nowości. Nie da się jednak nie zauważyć powiększającej się z roku na rok przepaści w stosunku do konkurencji.

Recenzja gry Assassin's Creed IV: Black Flag - piracki sandbox na szerokich wodach
Recenzja gry Assassin's Creed IV: Black Flag - piracki sandbox na szerokich wodach

recenzja gry29 października 2013

Nie sprawdziły się obawy malkontentów - czwarta cześć sagi o asasynach to jeden z najlepszych sandboksów ostatnich lat a przesiadka na klimaty pirackie okazała się być strzałem w dziesiątkę.

Recenzja gry Batman: Arkham Origins - prequel bazujący na sprawdzonym schemacie
Recenzja gry Batman: Arkham Origins - prequel bazujący na sprawdzonym schemacie

recenzja gry25 października 2013

Seria Arkham po raz trzeci i ostatni w tej generacji sprzętu trafia pod strzechy. Batman: Arkham Origins, choć chronologicznie pierwszy, jest najmniej oryginalny, ale czy to przeszkadza w dobrej zabawie?

Recenzja gry Grand Theft Auto Online - multiplayer z potencjałem
Recenzja gry Grand Theft Auto Online - multiplayer z potencjałem

recenzja gry11 października 2013

Zgodnie z zapowiedziami GTA Online to naprawdę coś wielkiego, co mogłoby stanowić samodzielną grę. Szkoda tylko, że rozgrywce towarzyszą spore problemy.

Recenzja gry Takedown: Red Sabre - kpina z fanów Rainbow Six i SWAT
Recenzja gry Takedown: Red Sabre - kpina z fanów Rainbow Six i SWAT

recenzja gry25 września 2013

Takedown: Red Sabre serwuje graczom drogę przez mękę. Zamiast taktycznego shootera, nawiązującego do korzeni serii Rainbow Six, studio Serellan LLC stworzyło jedną z najgorszych gier w historii kickstarterowych zbiórek pieniędzy.

Recenzja gry Grand Theft Auto V – 10 gwiazdek dla GTA V!
Recenzja gry Grand Theft Auto V – 10 gwiazdek dla GTA V!

recenzja gry24 września 2013

Po kilkudziesięciu godzinach GTA V nie przestaje bawić i zadziwiać. Historia gangsterów Michaela, Franklina i Trevora to spore osiągnięcie studia Rockstar, które po raz kolejny pokazało, że gra w zupełnie innej lidze niż większość deweloperów.

Grand Theft Auto V – pierwsze wrażenie? Zgon!
Grand Theft Auto V – pierwsze wrażenie? Zgon!

gramy dalej18 września 2013

Gra sobie człowiek spokojnie w GTA V i nagle ktoś każe mu spisywać pierwsze wrażenia. Tak nie można, tak się nie robi – produkcja firmy Rockstar jest zbyt wciągająca, żeby się dało od niej oderwać.

Recenzja gry Lost Planet 3 - zwrot w stronę Gears of War i Dead Space
Recenzja gry Lost Planet 3 - zwrot w stronę Gears of War i Dead Space

recenzja gry27 sierpnia 2013

Gdyby nie zobowiązujący tytuł, Lost Planet 3 można by potraktować jako zupełnie nową markę, którą z poprzednimi odsłonami cyklu łączy bardzo niewiele. Capcom na taki zabieg się nie zdecydował, ale czy zrobił słusznie?

Recenzja gry The Bureau: XCOM Declassified - UFO bliżej Mass Effect
Recenzja gry The Bureau: XCOM Declassified - UFO bliżej Mass Effect

recenzja gry20 sierpnia 2013

Najnowsza gra 2K Marin powstawała w bólach. Tym bardziej cieszy, że The Bureau to solidna taktyczna strzelanina, która stanowi przystawkę przed kapitalnie zapowiadającą się jesienią.

Recenzja gry Splinter Cell: Blacklist - seria powoli wraca do swoich korzeni
Recenzja gry Splinter Cell: Blacklist - seria powoli wraca do swoich korzeni

recenzja gry17 sierpnia 2013

Ubisoft chyba do końca nie wiedział, jakiego rodzaju grą ma być Blacklist, ale efekt finalny jest wart uwagi. Sam Fisher powrócił, chociaż przygody dziwnie odmłodniałego bohatera rozkręcają się bardzo powoli.

Recenzja gry Saints Row IV - szalony sandbox odlatuje w kosmos
Recenzja gry Saints Row IV - szalony sandbox odlatuje w kosmos

recenzja gry14 sierpnia 2013

Tona humoru, totalna rozwałka i mnóstwo odjechanych akcji – seria Saints Row po raz czwarty powraca w pełnej krasie! Wirtualna prezydentura dochodzi jednak do ostatniej kadencji.

Recenzja gry Deadpool - parodia komiksów Marvela i gier wideo
Recenzja gry Deadpool - parodia komiksów Marvela i gier wideo

recenzja gry3 lipca 2013

Deadpool nie porywa mechanizmami rozgrywki, potrafi też zdenerwować licznymi błędami i niedoróbkami. Jednocześnie zachwyca humorem, scenariuszem i sposobem, w jaki nabija się ze schematów rządzących różnymi gatunkami gier.

Recenzja gry The Last of Us - niemal doskonały exclusive na PS3
Recenzja gry The Last of Us - niemal doskonały exclusive na PS3

recenzja gry7 czerwca 2013

Niebanalni bohaterowie w świecie pełnym przemocy, ale i nadziei na lepszą przyszłość. Niebanalni autorzy ze studia Naughty Dog, czyli jedna z najlepszych ekip tworzących gry na konsole marki PlayStation. Oto exclusive prawie doskonały.

Recenzja gry Remember Me - nie Assassin's Creed i nie Mirror's Edge
Recenzja gry Remember Me - nie Assassin's Creed i nie Mirror's Edge

recenzja gry4 czerwca 2013

Remember Me to cyberpunkowy Neoparyż pełną gębą. Niebotycznie wysokie wieżowce, wielkie reklamy, androidy w roli pomywaczy okien i nosicieli zakupów. A pośród tego wszystkiego łowcy pamięci – niebezpieczni hakerzy ludzkich umysłów. Czyżby kolejny hit?

Recenzja gry Call of Juarez: Gunslinger - western od Techlandu ma się dobrze
Recenzja gry Call of Juarez: Gunslinger - western od Techlandu ma się dobrze

recenzja gry27 maja 2013

Gunslinger to świetny powrót do korzeni serii Call of Juarez, który pozwala zapomnieć o słabym The Cartel. Techland opowiada wciągającą historię Silasa Greavesa, poszukującego zemsty i sprawiedliwości łowcy nagród.

Recenzja gry Metro: Last Light - przepiękna postapokalipsa 2034 roku
Recenzja gry Metro: Last Light - przepiękna postapokalipsa 2034 roku

recenzja gry13 maja 2013

Metro: Last Light to dzieło nieporównywalnie lepsze od wydanego trzy lata temu Metra 2033. Autorzy przygotowali produkt bardziej dopracowany i ciekawszy pod każdym względem.

Recenzja gry Star Trek - Kirk i Spock śmiało kroczą w kierunku katastrofy
Recenzja gry Star Trek - Kirk i Spock śmiało kroczą w kierunku katastrofy

recenzja gry3 maja 2013

Film Star Trek z 2009 roku przywrócił świeżość kultowej serii. Tegoroczna gra studia Digital Extremes ma kompletnie inny efekt. To kolejna mała katastrofa w tym roku, porównywalna z The Walking Dead: Survival Instinct