Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gier przygodowych PS2

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Przygodowe na platformę: PS2. Znajdziesz tu ponad 10 tekstów spełniających te kryteria.

Forbidden Siren 2 - recenzja gry
Forbidden Siren 2 - recenzja gry

recenzja gry25 lipca 2006

Hello, co my tu mamy? Forbidden Siren 2. Survival horror jakiś – cool. Dzieło twórcy Silent Hilla – wow! Nie ukaże on się w Stanach, gdyż wydawca założył, że i tak by się tam nie sprzedał – Wooow!!

24: The Game - recenzja gry
24: The Game - recenzja gry

recenzja gry9 maja 2006

Choć 24 Godziny da się ukończyć w dużo mniej niż dobę, wierni fani serialu i tak mają się czym zainteresować. Niestety, tylko oni.

Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure - recenzja gry
Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure - recenzja gry

recenzja gry24 marca 2006

Pierwsza pozycja dedykowana graficiarzom - strzał w dziesiątkę czy próba stworzenia gry na wydumanym temacie? Odpowiedź w tekście.

Project Zero III: The Tormented - recenzja gry
Project Zero III: The Tormented - recenzja gry

recenzja gry13 marca 2006

Niszowy, bardzo japoński survival horror. Nie ma tu wielkiego postępu w porównaniu z poprzednimi częściami, ale interesująca fabuła, wyjaśnienie wielu zagadek i spektakularny finał powinny przyciągnąć miłośników serii na stosunkowo długi okres czasu.

Pac-Man World 3 - recenzja gry
Pac-Man World 3 - recenzja gry

recenzja gry6 marca 2006

W 2005 roku Pac-Man obchodził swoje 25-te urodziny. Oznacza to mniej więcej tyle, że ta minimalistyczna postać jest starsza od większości z nas. Przygnębiające, co?

Resident Evil: Outbreak - File #2 - recenzja gry
Resident Evil: Outbreak - File #2 - recenzja gry

recenzja gry20 września 2005

W oczekiwaniu na Resident Evil w wersji na PS2, można pograć w Outbeak File#2. To stary/nowy tytuł z poprawkami oraz dodanym trybem online. Czy to wystarczy, aby ponownie wydać na niego kasę?

Destroy All Humans! - recenzja gry
Destroy All Humans! - recenzja gry

recenzja gry5 sierpnia 2005

DAH nie ma nic w wspólnego z bogoojczyźnianymi produkcjami w stylu Independence Day. Autorzy sięgnęli do klasyki w zakresie ufologii i uraczyli nas stylem zaczerpniętym z produkcji science-fiction powstałych jeszcze w epoce atomowej Ameryki lat 50.

Haunting Ground - recenzja gry
Haunting Ground - recenzja gry

recenzja gry7 czerwca 2005

To smutna gra. Chcielibyśmy, by Fiona mogła po prostu uciec od tego koszmaru, wydostać się z mrocznego Belli Castle i nigdy doń nie wracać. Ale czy w ogóle będzie to dla niej możliwe?

Cold Fear - recenzja gry
Cold Fear - recenzja gry

recenzja gry9 marca 2005

„Cold Fear” sprawia wrażenie gry, w której autorzy tak bardzo skupili się na kilku istotnych efektach graficznych, że zapomnieli o całej reszcie. Potencjał został zmarnowany przez drętwą fabułę, praktycznie żaden poziom trudności i krótki czas rozgrywki.

Resident Evil: Outbreak - recenzja gry
Resident Evil: Outbreak - recenzja gry

recenzja gry20 września 2004

Czy wersja europejska, upośledzona względem wydań japońskiej i amerykańsiej brakiem opcji gry w sieci, jest w stanie obronić się trybem dla samotnego gracza?

Silent Hill 4: The Room - recenzja gry
Silent Hill 4: The Room - recenzja gry

recenzja gry29 sierpnia 2004

Henry Townshend dwa lata temu wprowadził się do pokoju 302 apartamentowca w South Ashfield Heights. Wszystko jest w porządku, aż do pewnej pełnej koszmarów nocy...