Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gry World of Tanks

Czołgi premium i wszędobylska artyleria – co nas ostatnio denerwuje w World of Tanks
Czołgi premium i wszędobylska artyleria – co nas ostatnio denerwuje w World of Tanks

gramy dalej30 lipca 2017

Przez ponad sześć lat swojego istnienia World of Tanks przeżywało wzloty i upadki, jednakże w ostatnio czołgi coraz częściej zamiast bawić irytują. Staramy się przybliżyć największe problemy trapiące grę.

Potop w World of Tanks – szwedzkie czołgi nadciągają
Potop w World of Tanks – szwedzkie czołgi nadciągają

gramy dalej8 grudnia 2016

Ilekroć World of Tanks wydaje się tracić zainteresowanie fanów, tylekroć twórcy zaskakują nas, wprowadzając do gry zmiany lub dodając nowe drzewko pojazdów. Nie inaczej jest i tym razem. Szykujmy się na potop szwedzki AD 2016!

Trzy lata z grą World of Tanks - co się zmieniło, co przyniesie przyszłość?
Trzy lata z grą World of Tanks - co się zmieniło, co przyniesie przyszłość?

gramy dalej3 lutego 2014

World of Tanks jest już na rynku od prawie trzech lat. Jak każda gra online przeszedł wiele aktualizacji, które wpłynęły zarówno na wygląd gry jak i na rozgrywkę. Jak prezentuje się dzisiaj produkt Wargaming.net i czy warto w niego zagrać?

Czołgi „made in China” w grze World of Tanks - co zmienia aktualizacja 8.3?
Czołgi „made in China” w grze World of Tanks - co zmienia aktualizacja 8.3?

gramy dalej16 stycznia 2013

Już niebawem World of Tanks otrzyma pierwsze z wielu zaplanowanych na 2013 rok rozszerzeń. Oznaczona numerem 8.3 aktualizacja wzbogaci grę o długo oczekiwanych „chińczyków” oraz zmniejszy wpływ artylerii na przebieg walk.

World of Tanks - recenzja gry
World of Tanks - recenzja gry

recenzja gry19 maja 2011

Zapach benzyny o poranku, skraplający się na suficie pot artylerzysty i dźwięk gąsienic stukających o bruk - czyli darmowy bilet na front drugiej wojny światowej. Czy warto wyruszyć w tę podróż z World of Tanks?

Zapowiedzi gry World of Tanks

World of Tanks - przedpremierowy test
World of Tanks - przedpremierowy test

zapowiedź gry6 kwietnia 2011

Decydująca faza otwartych testów World of Tanks dobiega końca. Jak gra wygląda dziś, w dwa tygodnie przed premierą – przekonajcie się sami. Dla każdego miłośnika starych czołgów to tytuł którego nie można ominąć.

World of Tanks - testujemy przed premierą
World of Tanks - testujemy przed premierą

zapowiedź gry15 lipca 2010

Beta testy World of Tanks już od dłuższego czasu przykuwały uwagę wszystkich fanów pojazdów pancernych. Czy najnowsza produkcja Wargaming.net, studia znanego głównie z serii turówek Massive Assault, sprosta oczekiwaniom graczy?

World of Tanks - już graliśmy!
World of Tanks - już graliśmy!

zapowiedź gry18 maja 2010

Znudzeni grami MMO w światach fantasy i science fiction? Osadzony w realiach II wojny światowej World of Tanks to mile widziany powiew świeżości w mocno zatęchłym gatunku.