życie za granica

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
29.05.2015 23:03
1
odpowiedz
zanonimizowany970273
26
Konsul

życie za granica

Witam. Może ktoś żyje za granicą jak tam życie, gdzie kto mieszka w jakim kraju, jak to się Zaczęło? Moim marzeniem jest USA. zawsze mnie ciekawego jak to jest życie za granica

29.05.2015 23:12
2
odpowiedz
zanonimizowany998044
19
Senator

@markusik Moim marzeniem też było USA i nawet miałem tam możliwość wyjechać ale tego nie zrobiłem. Wybrałem UK, więc powiem ci jakie jest życie w UK.

Powiem tyle: Pracując najniższą krajową od pon do pt po 8h wypłatę masz około 220 funtów tygodniowo. Dodam tylko, że Wiedźmin na PC kosztuje 30 funtów. PS4 kosztuje około 300 funtów więc po dwóch tygodniach pracy stać cię na PS4 oraz na gry na tą konsolę. Cały czas mówię o zarabianiu przy najniższej krajowej.

29.05.2015 23:18
3
odpowiedz
el.kocyk
193
Legend

o dziwo dobrze sie zyje za granica (Belgia), zwlaszcza jak dasz rade sprowadzic znajomych
ja wyjechalem na 18 miesiacy w grudniu 2007...jak widac ciut sie zasiedzialem

w USA siedzialem raz miesiac, wyslali mnie z pracy, i mi sie podobalo, ale ze wzgledu na rodzine jednak odpuszczam te rejony
zbyt duza roznica czasowa nawet dla glupiego skype

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl