Zgadnij, kto to: Opisz innego czytelnika, ale tak, żeby nie było zbyt łatwo.
Rzuć wyzwanie społeczności! Opisz w komentarzu innego czytelnika naszego forum w nieoczywisty sposób. Nie używaj jego nazwy użytkownika. Czy pozostali czytelnicy domyślą się, o kogo chodzi? Zostaw swój opis poniżej i zobacz, jak szybko ktoś zgadnie!
Wielbiciel warcrafta, nightwisza i dark soulsa. Posiadacz największego kija w dupie.
Wielbiciel warcrafta, nightwisza i dark soulsa. Posiadacz największego kija w dupie.
Posiadacz największego kija w dupie.
Po raz kolejny apeluje o choc szczatkowa godnosc i jaja... Zapytuje po raz kolejny... kim jestes, kiedy i czym ci tak bardzo pojechalem ze zyje w twojej glowie rent free od lat i czy mam cie wpisac jako 1,5% podatku?
🤡🤡🤡 Po osmiu godzinach od zalozenia tematu nagle uaktywnia sie ziomek, ktory pisze 0,02 posta dziennie, tylko po to zeby napisac o mnie. I o nie jest pierwszy raz. Kurwa naprawde mnie ciekawi kim ty jestes. NIezle musi byc najebane pod kopula.
Pytalem juz zreszta o to. Za kazdym razem glowa w piasek. Pliz oswiec mnie, zaspokuj moja ciekawosc. Wysle ci fotki stopek.
Silent hill to moje GOTY roku, dlatego ukradłem gierkę, bo lubię wspierać twórców dobrych gier.
jest osoba na forum która ma 1,5X więcej postów niż druga osoba pod tym względem.
ma ponad 4 x więcej postów niż ja :D
Prawdziwy kvisatz haderach. Edit chodzi o stopień.
Trzeba rozruszać trochę wątek :) ekshibicjonista , narcyz wyznawaca zasady potwór nie potwór ważne że ma otwór.