zengaming - zarobek na skiny w CS:GO, Lol, itp.

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
26.10.2015 17:42
1
odpowiedz
zanonimizowany1128969
1
Junior

zengaming - zarobek na skiny w CS:GO, Lol, itp.

Witam wszystkich ;)

Zapewne wielu z was gra tutaj w CS'a, więc wychodzę do was z fajną propozycją :)
Ostatnio natchnąłem się na stronę [link] Gram już tam jakiś czas, i naprawdę jest świetna, bardzo dobry kontakt z supportem, bez przerwy rozwijające się serwery itp.

Strona polega na tym, że grasz sobię arenki 1 vs 1 z innymi graczami (od 10lvl również 2 vs 2, 3vs3, 4 vs 4, 5 vs 5, a od 20lvl Rankedy których jescze nie rozgryzłem bo nie mam takiego lv) i za każdą taką WYGRANĄ gierkę dostajesz 10 zencoins (waluta w grze). Gierki są naprawdę szybkie 2-5minut, bo kto zdobędzie 8 rund jako pierwszy wygrywa. Za 2000 zen coins można dostać już naprawdę fajne skiny, czyli to zaledwie 100 wygranych gier (wcale nie tak dużo jak sie wydaje)
Chciałbym też dodać, że za każdego zaproszonego znajomego dostajemy 50pkt :) Oto mój refflink, za każdą osobę która z niego zagra, zyskam 50 zencoins ;) Mam nadzieję że wam się spodoba.

Miłej gierki!

P.S Są ciekawsze nagrody również :) Np. za 13 000 macie nawet kosy :D

[link]
[link]
[link]

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl