Zatrudnię testerów - gra tektstowa RPG/strategiczny symulator Mrocznego Władcy

Forum Gry RPG
Odpowiedz
02.02.2026 12:13
1
odpowiedz
Adapteusz
0
Junior

Zatrudnię testerów - gra tektstowa RPG/strategiczny symulator Mrocznego Władcy

Od jakiegoś czasu rozwijam swoją grę, narracyjny symulator Mrocznego Władcy/Władczyni "Dominion of Darkness", w której poprzez intrygi, siłę militarną i magię niszczysz/podbijasz na różne sposoby świat fantasy. Właśnie planuję kolejny, bardzo duży update. Ponieważ gra jest bardzo nieliniowa, trudno mi samemu przetestować wszystko nowe opcje, dlatego potrzebuję pomocy testerów.

Darmowy dostęp do wersji testowej: [link] Nie trzeba nic pobierać, nie trzeba się rejestrować. Jeśli ktoś jest gotów na poważnie podejść do zadania, może się zgłosić na [email protected] w celu omówienia warunków współpracy, W TYM WYNAGRODZENIA.

PS. Wiem, że wielu nie uwierzy, że to naprawdę gra, a nie scam, choćby Duch Święty z nieba zstąpił i im to oznajmił, ale dla uwiarygodnienia, tutaj jedna z recenzji gry: [link] a tutaj jedna z piosenek zainspirowanych grą, nagranych przez fanów: [link]

post wyedytowany przez Adapteusz 2026-02-02 12:48:03
02.02.2026 12:18
Pocisk torpeda
2
odpowiedz
Pocisk torpeda
0
Legionista

Żeby zostać Mrocznom Władczyniom wystarczy bić i poniewierać mężem w domu xd

,,Dominatrix of Darkness" xd

post wyedytowany przez Pocisk torpeda 2026-02-02 12:20:20
02.02.2026 12:23
3
odpowiedz
Adapteusz
0
Junior

No ale jak bijesz tylko jednego męża, to jest to RPG, bez elementów strategicznych.

02.02.2026 13:05
Lateralus
4
odpowiedz
1 odpowiedź
Lateralus
153
Last Of The Wilds
02.02.2026 14:12
4.1
Adapteusz
0
Junior

No ale ja nie jestem przedsiębiorcą i nie szukam pracowników, takie testowanie według prawa cywilnego to by podpadało raczej pod umowę o dzieło czy zlecenie :) Ponadto - jechać bolszewizm.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl