Przepraszam, potrzebuję pomocy. Kupiłem sobie ostatnio Far Cry'a w Biedronce. Chciałem się zmierzyć z grą jeszcze raz, bo dawno temu brat miał, ale wtedy zabrakło czasu i umiejętności... No i tu pojawia się problem, ponieważ jak wychodzę z gry i chcę wznowić kampanię, nie mam save'ów, które wcześniej były. Tak za każdym razem... Instalowałem już kilka razy i nic... Dodam, że w dziedzinie komputerów nie jestem znawcą, po prostu lubię grać, więc jeśli ktoś mi zechce pomóc, proszę "łopatologicznie"... :-)
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Dziękuję za odpowiedź. Teraz mnie pewnie zabijesz śmiechem, ale mógłbyś napisać jak mam to dokładnie zrobić...? Jestem naprawdę zielony...
Wejdź w mój komputer > panel sterowania > dodaj lub usuń programy > znajdź FC > odinstaluj/usuń > wgraj jeszcze raz.
Napisał, że już instalował kilka razy. Może ściągnij i zainstaluj patcha.
Edit: Chociaż, pewnie już masz bo skoro kupiłeś niedawno to gra ma pewnie wgranego już najnowszego.
Dziękuję wszystkim za pomoc. Już po kłopocie. Pisałem, że jestem tępy w tej dziedzinie... Wystarczyło zainstalować na dysku C... Na żadnym innym nie było zapisów do wczytania. Na C nigdy nie daję, bo tam jest system i gier nie wrzucam na ten dysk. Ta jedna tam zostanie:-)
Raz jeszcze dziękuję!
Pozdrawiam