Zablokowane konto steam

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
15.10.2015 20:27
1
odpowiedz
zanonimizowany1126689
1
Junior
Image

Zablokowane konto steam

Witam. Zwracam się do Was o pomoc. Mianowicie kilka dni temu moje konto steam zostało okradzione. Gdyby nie moja szybka reakcja straciłbym konto na zawsze, ale szybko zmieniłem hasło na e-maila i konto odzyskałem. Podczas całej afery zablokowałem swoje konto na wypadek kradzieży i innych spraw. Teraz sprawa: Jak odblokować konto. Mam komunikat, aby napisać do suportu steam i zrobiłem to tydzień temu a nadal nie odpisali. Podałem wszystkie dowody (login, e-mail, ID transakcji [ link zabroniony przez regulamin forum ] i CD-Keye aktywowane na moim koncie). Wiecie może ile jeszcze mam czekać, czy miał już ktoś taki problem? W załączniku podaję komunikat jaki mi wyskakuje kiedy się loguję na konto. Proszę o pomoc ;)

16.10.2015 06:31
PoCoMiNick?
2
odpowiedz
PoCoMiNick?
49
Ten gość

Prosze, błagam adminów tego forum zróbcie coś z tymi wątkami o steam bo tego forum już czytać się nie da.

16.10.2015 06:35
3
odpowiedz
zanonimizowany30338
137
Legend

Wiecie może ile jeszcze mam czekać?

Czeka się od tygodnia do czterech, a czasem jeszcze dluzej. Ostatnio jest plaga skradzionych i zablokowanych kont. Jesteś pewnie jedym przypadkiem na milion, wiec jedyne co pozostaje, to uzbroić się w cierpliwosc.

Masz też jedyna w swoim rodzaju okazje, aby odejść od komputera i zrobić coś pożytecznego w swoim zyciu. Wyjdź do ludzi!

16.10.2015 07:35
Raistand
4
odpowiedz
Raistand
189
Legend

@up - Z opisu wynika, że nie musi odchodzić od kompa. No chyba, że gra tylko w CS:GO.

16.10.2015 13:58
5
odpowiedz
zanonimizowany1126689
1
Junior

Nie, nie jestem jakimś człowiekiem co cały dzień siedzi przed komputerem. Wręcz przeciwnie uprawiam sport i jestem aktywny. Chodzi mi bardziej o to, że wiele włożyłem swoich pieniędzy w to konto, a teraz je nagle straciłem. Po prostu się pytam o pomoc. Widziałem to pytanie na wielu forach lecz nikt dobrze nie odpowiedział na to pytanie. ;)

16.10.2015 14:00
Raistand
6
odpowiedz
Raistand
189
Legend

Właściwa odpowiedź na pytanie "Jak długo trzeba czekać na odpowiedź supportu Steam?" brzmi "Na odpowiedź należy czekać do skutku."

Coś wygrałem?

16.10.2015 14:53
7
odpowiedz
zanonimizowany812014
30
Konsul

Chyba nie ma nic bardziej daremnego, spamowego w forach o gierkach niż "umoralniacze", "wyjdź do ludzi", "zrób coś pożytecznego".

16.10.2015 19:28
8
odpowiedz
zanonimizowany30338
137
Legend

Wonder_Boy
No... mnie tacy tez bardzo denerwuja. Masz racej.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl