Zablokowane konto steam
Witam. Zwracam się do Was o pomoc. Mianowicie kilka dni temu moje konto steam zostało okradzione. Gdyby nie moja szybka reakcja straciłbym konto na zawsze, ale szybko zmieniłem hasło na e-maila i konto odzyskałem. Podczas całej afery zablokowałem swoje konto na wypadek kradzieży i innych spraw. Teraz sprawa: Jak odblokować konto. Mam komunikat, aby napisać do suportu steam i zrobiłem to tydzień temu a nadal nie odpisali. Podałem wszystkie dowody (login, e-mail, ID transakcji [ link zabroniony przez regulamin forum ] i CD-Keye aktywowane na moim koncie). Wiecie może ile jeszcze mam czekać, czy miał już ktoś taki problem? W załączniku podaję komunikat jaki mi wyskakuje kiedy się loguję na konto. Proszę o pomoc ;)
Prosze, błagam adminów tego forum zróbcie coś z tymi wątkami o steam bo tego forum już czytać się nie da.
Wiecie może ile jeszcze mam czekać?
Czeka się od tygodnia do czterech, a czasem jeszcze dluzej. Ostatnio jest plaga skradzionych i zablokowanych kont. Jesteś pewnie jedym przypadkiem na milion, wiec jedyne co pozostaje, to uzbroić się w cierpliwosc.
Masz też jedyna w swoim rodzaju okazje, aby odejść od komputera i zrobić coś pożytecznego w swoim zyciu. Wyjdź do ludzi!
@up - Z opisu wynika, że nie musi odchodzić od kompa. No chyba, że gra tylko w CS:GO.
Nie, nie jestem jakimś człowiekiem co cały dzień siedzi przed komputerem. Wręcz przeciwnie uprawiam sport i jestem aktywny. Chodzi mi bardziej o to, że wiele włożyłem swoich pieniędzy w to konto, a teraz je nagle straciłem. Po prostu się pytam o pomoc. Widziałem to pytanie na wielu forach lecz nikt dobrze nie odpowiedział na to pytanie. ;)
Właściwa odpowiedź na pytanie "Jak długo trzeba czekać na odpowiedź supportu Steam?" brzmi "Na odpowiedź należy czekać do skutku."
Coś wygrałem?
Chyba nie ma nic bardziej daremnego, spamowego w forach o gierkach niż "umoralniacze", "wyjdź do ludzi", "zrób coś pożytecznego".
Wonder_Boy
No... mnie tacy tez bardzo denerwuja. Masz racej.