Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Za wszelką cenę muszę dożyć tych czasów!

Forum Gry RPG
Odpowiedz
08.06.2026 19:21
HETRIX22
1
1
odpowiedz
HETRIX22
223
PLEBS

Za wszelką cenę muszę dożyć tych czasów!

W których do gier RPG zaimplementują AI dla każdego NPC, które będzie odpowiadało na to co do niego mówimy przez mikrofon, żeby mógł powiedzieć żeby się zamknął bo przyszedłem po potiona i nie mam czasu na pierdoły typu ratowanie jego wioski. Myślę, że już niewiele brakuje byśmy dobili do tego poziomu zintegrowania z AI.

08.06.2026 22:46
WolfDale
2
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

To byłaby jedna z lepszych opcji wykorzystania w grach i myślę że tutaj gracze by nie rozpalali stosów. Niestety aktualnie AI w grach służy do tego żeby wywalić 70% zespołu na śmietnik i zrobić grę tanio.

09.06.2026 13:12
Felipe
3
odpowiedz
Felipe
28
Messiah

AIfoby i tak by się zesrały, hejtowały i nie kupowały takich gier.

09.06.2026 13:19
zielele
4
odpowiedz
zielele
169
Legend

Where Winds Meet ma AI chat z niektórymi NPC i działa to mocno przeciętnie.

ogólnie nie chciałbym tego W KAZDYM NPC, bo wazniejsi powinni miec według mnie napisane recznie dialogi (chociaz niektorzy pisza tak, ze moze nie byloby roznicy...), ale w przypadku randomowych NPC, ktorych spotykamy na ulicy albo sklepikarzy to by mogło działać.

09.06.2026 13:20
claudespeed18
5
odpowiedz
claudespeed18
228
Call me Snake
Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl