Z cyklu: Aż zapachniało starym GOLem
Ale zielono się zrobiło. Przez chwilę zwątpiłem czy ja na dobre forum wbiłem. Takiego stosu bezużytecznych (i to w większości jeszcze niepolitycznych) dyskusji w jednym momencie nie widziałem już dawno.
Tak, też mi się ciepło na sercu zrobiło, choć niestety większość z tych tematów jest szczerze debilna, już nawet nie są to mało udane prowokacje, tylko po prostu najgłupsze, co się dało napisać z konta jakiegoś rekruta
Ciemność widzę!
Zazwyczaj jestem fanem ciemnych motywów, ale na tej stronie coś nie pykło, kolory wątków za mało się wyróżniają. Co ciekawe na telefonie mi to nie przeszkadza, ale na komputerze już za bardzo przyzwyczaiłem się do tej oczojebnej kolorystyki.
Trochę podejrzanie zielono i może rzeczywiście to AI.
A może fora odkrywa pokolenie dla których to coś nowego i przyjdzie wielki renesans gry-online.pl/s008.asp?
Via Tenor
Bardziej po prostu wbiłem na forum w zbyt odpowiednim czasie kiedy wszystkie forumowe kody ułożyły się w jednej linii. Chyba, że to błąd matrixowy i dlatego tak zielono się zrobiło.
Edit. Znowu się ułożyły, chyba nasi półprezesowie coś znowu zmieniają w linijkach kodu.

A dzisiaj ilość wątków, której nie widziałem od lat. Trzeba się trochę nascrollować :) na screenie strona 2
Raz na kilka miesięcy wchodzę na GOLa i za każdym razem czekają tutaj na mnie sentymentalne wątki. To forum jest nieśmiertelne, choć oprócz dyskusji tyczących się gier i polityki nie dzieje się tutaj praktycznie nic wartego uwagi.
Jak zwykle przypomnę, że w 2011 roku w samej kategorii poza grami, czyli obecnymi tematami ogólnymi, lista wątków miała jedną datę i rozciągała się na kilkadziesiąt minut lub kilka godzin, w zależności od pory roku i dnia. Cały czas toczyły się dyskusje głupawe i mądre.
Oj, i pierwszy raz chyba używam forum w nowej odsłonie. Nie rozumiem takich zmian. Siłowe robienie wszystkiego na opak.
Najbardziej bezsensowne jest to, że dodając komentarz, opcje edycji tekstu i dodania emotikon są ukryte w wysuwanych zakładkach.
Ten temat też się tam powinien znaleźć, xd. Po za tym teraz są ferie i jeszcze czasem zimno jest to trochę więcej ruchu jest na stronie. Jednak zaraz się pokończą tu i ówdzie i jeszcze się ciepło zrobi to znowu będzie świecić pustkami.
Dziś ten zapach nawet intensywniejszy ;)
Chyba że otworzysz politykę, wtedy zapach aż bucha. Powiedziałbym, odrażający odór bije po oczach.