Przez 3 miesiące jest znów promocja na Disney+ pakiet standard, fullhd, dźwięk 5.1 za 10 złotych (tyle mogę dać).
Jak wcześniej były tego typu okazje, to wszystko było jak należy. A teraz jakość obrazu to nie wiem czy to nawet jest 720p.
To tylko u mnie coś, czy w chuja lecą w bitrate'em? Bo to tragicznie wygląda, i mówię o monitorze 1080p.
Sprobuj na innych przegladarkach. Tez moze na aplikacji w tv. Sprawdz tez ustawienie jakosci. Mi bez problemu chodzi w 4k z DV / HDR na TV. W firefoxie zauwazylem gorsza jakosc i hdr jest tez gorszy.
Na PC to będzie max. MOŻE na ich dedykowanej aplikacji ściągniętej z Windows Store będzie odrobinę lepiej, ale nie liczył bym na to. Chcesz FullHD? Tylko na TV.
Zobacz jak działa na tv. U mnie jest wszystko OK a tez kupiłem 3 miesiące w promocji tej samej o której mówisz. Zreszta 3 miechy to kolosalnie długi czas na zobaczenie tego co oferuje Disney. U mnie kilka filmów długometrażowych + wszystkie filmy i seriale (temat SW) zabrały niespełna miesiąc. Zaleta jest to że lepszych seriali jak Disney nikt nie robi. Wszędzie to jakieś pierdolety gdzie fabuła zaczyna się gubić i rozwlekać na milion części, u Disney’a jednak jest spoko - co serial to zamknięta fabuła i nie trzeba czekać na odcinanie kolejnego kuponu tak jak na amazon netflix lub apple czy innym guanie.