Wysłałem wulgarne prowo przyjaciółce! Co ja teraz biedny pocznę?!

Forum Uczucia
Odpowiedz
08.11.2025 10:33
Counter S Best
😱
1
odpowiedz
Counter S Best
14
Pretorianin

Via Tenor

Wysłałem wulgarne prowo przyjaciółce! Co ja teraz biedny pocznę?!

Wczoraj jak byłem na GOL-u zobaczyłem, że gościu naskrobał totalne głupoty w komentarzu, więc, czując się zobowiązany, jak wzorowy użytkownik zaraz zabrałem się za pisanie pełnego inwektyw posta, próbując sprowokować do dalszej ,,dyskusji''. Niestety (co mnie później zgubiło) w trakcie pisania skopiowałem posta, żeby na pewno nie zginął. W tym czasie przyjaciółka wysłała mi SMS-a z pozdrowieniami, spytała jak się czuję, i spytała też czy byłem w tym roku na grzybach i może mam jakieś zdjęcia z grzybobrania. Bez zastanowienia wkleiłem od razu to co miałem skopiowane i naruszyłem w ten sposób najdalsze sfery granic przyjaciółki (także te seksualne). Odpisała, że jestem kompletnym gburem i że nie chce mnie więcej znać. Co teraz zrobić, macie jakieś pomysły jak to teraz odkręcić - przeprosić i wynagrodzić jej to? Proszę o pomysły!!!

spoiler start

Jawna prowokacja, bądźcie ostrożni jak piszecie na GOL-u i jednocześnie piszecie z kimś SMS-a!!!

spoiler stop

PS:Zdarzyło Wam się kiedyś coś podobnego?

08.11.2025 11:25
BartekTenMagik
2
odpowiedz
BartekTenMagik
83
Opiekun Przestrzeni

Powiedz, że nie tylko w tym jesteś dobry ;)

Forum Forum Uczucia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl