Wymień jedną grę, a inni dopiszą jej największą wadę
Wymień grę którą uważasz za arcydzieło. Kolejne osoba musi odpowiedzieć na ten komentarz, wyciągając tej grze jeden, najbardziej irytujący minus. Następnie wymienia swoją grę.
Wiedźmin 3
Trudne się wylosowało… Powiedzmy, że:
zbyt długa, evil walkthrough splycony
teraz dan takie, że sam nie wiem co bym napisał:
Dishonored 2
Auć, współczuję.Ale to na pewno można jakoś leczyć. Zgłoś się do proktologa czy coś...
Ciężki temat, trylogię ME uwielbiam, więc ze swojej perspektywy muszę szukać na siłę: zredukowane do minimum drzewko umiejętności postaci.
FTL: Faster Than Light
Kampania może sprawić trochę problemów, zwłaszcza że w nowych wersjach gry nie można ustawić poziomu trudności.
Subnautica
endgame wymaga porzucenia pieczołowicie budowanej bazy
Project Zomboid
edit: oh crap, ktoś mnie uprzedził, za dużo się dzieje, to forum jest ZBYT ŻYWE
Brak możliwości zapisu w dowolnym momencie ( zawsze mnie to wkurza nie lubię systemu opartych na punktach kontrolnych)
Dragon Age : Inkwizycja
Yyyy, ale przecież można zapisywać normalnie podczas gry w Medal of Honor AA 😅 Coś ci się pomyliło 🙄
Dragon Age : Inkwizycja - potwrzalne czynności na mapach rodem z MMORPG
Assassin's Creed Mirage
Beznadzieja fabuła, najnudniejsza w serii.(ale reszta na plus)
Saper.
Film, nie gra.
Splinter Cell Chaos Theory
Brak edytora poziomów, który miał być pierwotnie. Zapewniłby grze życie wieczne.
GTA V
edit: nie zdazylem odp na post WolfDale, nie znam pathfindera wiec skip
Przecież Janczes odpowiedział na Pathfinder: WotR ciekawie, zabawnie i całkiem celnie skoro nie było dalszego odzewu. Tak na marginesie, ja również akurat w WotR nie grałem. 🤠
Nudna walka turowa (zwłaszcza jak jest więcej NPC-ów na obszarze )
Path of Exile
edit : bo widziałęm że D2 już było
Głupia sztuczna inteligencja, która nie pozwala jeździć przepisowo.
Assassin’s Creed Shadows
Brak singla z prawdziwego zdarzenia.
Shadow Ops Red Mercury (o ile ktoś to jeszcze pamięta)
No fakt, z walki nie było satysfakcji. A jak jeszcze dobrze pamiętam, gra wkurzała brakiem zapisu czy checkpointów w trakcie misji.
Jagged Alliance 2.5: Unfinished Business - krótka i liniowa kampania w przeciwieństwie do dwójki
No to Jagged Alliance 2 :P
Skoro wydany 2 lata wcześniej Fallout wyglądał znacznie lepiej, to coś tu poszło w tej kwestii nie tak.
A Plague Tale: Innocence
Odnoszę takie samo wrażenie. JA2 wygląda dla mnie lepiej od Fallouta 1.
Ja bym powiedział, że wadą JA2 jest liczba godzin, które człowiek w niego wpakował.

Poza tym chyba odbiegamy od głównego założenia tego posta.
A Plague Tale: Innocence --> dzieciak o imieniu Hugo
Hellblade: Senua's Sacrifice
Nie mam pojęcia, co ludziom zrobił ten Hugo, że jest tak nielubiany. Ja tam nie miałem z nim większego problemu, a ja nawet nie lubię dzieci.
Osobiście pod największą wadę wstawiłbym kilkakrotne wymuszanie otwartej konfrontacji w grze, w której bohaterka ginie od jednego ciosu.
Zagadki środowiskowe na jedno kopyto.
Brothers in Arms Road to Hill 30
Aj, uprzedziłeś mnie elathir 😂😅
Brak Ejdy Łong:-P. Ale żeby nie powtarzać, to takie zmiksowanie akcyjniaka i horroru, że ani to ani to nie wyszło dobrze.
Company of Heroes
Dość nudnawa i bez polotu kampania single Player
Call Of Duty 2
Trudno było reagować na wszystko od tak i żeby sobie nie zrobić krzywdy, to w zasadzie trzeba było pierw dobrze poznać plansze.
Thief II: The Metal Age

World of Warcraft -> gra się już solidnie zestarzała i przydałby się WoW 2.0
Europa Universalis IV
Europa Universalis IV - sztywnie określone szlaki handlowe i wartości dóbr, co sprawia, że wartość wielu prowincji jest predefiniowana i rozgrywka nie ma na nią wpływu.
Crusarder Kings 3, tak by pozostać w temacie :P