Wyłącznie głośników, zablokowany kursor.
Siemanko jest taka opcja że jak wyłącze głośniki z prądu czy wyłączę je przyciskiem na 'pudle' (głośniki 2.1) to na chwilę, mam zablokowany kursor i nie mogę też pisać. Komputer się nie zacina bo filmy czy muzyka dalej leci w odtwarzaczu w menadżerze windowsa też w wydajności nic się nie zmiana szczególnie. Niby nie przeszkadza to ale tworzy straszny mindfuck i zastatnawia mnie to dlaczego tak jest? Dodam że gdy wyjmę jack z gniazda wszystko jest spoczko.
spec: Asrock P67 pro3 b3
intel core i5 3570
gigabyte gtx 670
ocz modxstream pro 700w
z góry dzięki. 5!
W sumie plug'n'play moze wykryc zmiane ( znika mu urzadzenie w postaci glosnika ). Ale nie powinno byc takich efektow...
Zapewne masz zainstalowane jakies sterowniki do obslugi swojej dzwiekowki, ktore monitoruja stan jackow audio, i sie chwilowo gubia kiedy glosniki im 'znikaja', a jack jest nadal wetkniety. Ale to tak sobie tylko zgaduje.
karte dźwiękową mam zintegrowaną z płytą główną, co mi się rzuca w oczy to Realtek HD Audio
Wejdź do Panelu sterownia i uruchom Menedżer Realtek HD Audio. Po prawej stronie powinieneś zobaczyć stan jacków audio. Sterowniki od tej karty mają "wbudowany" monitor ich stanów. Wysiak zapewne ma rację. Jedynie co możesz spróbować zrobić, to zaktualizować stery, może to naprawili.