Witam !!
Tak jak w temacie. Mam zamiar zabrać swoją wybranke gdzies na 2 dniowy wyjazd. Szukam czegos gdzie znajde np. saune/jacuzzi, romantyczny klimacik itd itp. nie w kosmicznych cenach. Moze macie jakeis sprawdzone miejscowki?
Bede mega wdzieczny za propozycje,
Pozdro !
Nie kosmiczne ceny? Czyli ile? I skąd jesteście?
Podaj jakieś informacje chłopie. Bo równie dobrze mogę Ci polecić coś, co jest w odległości parunastu kilometrów ode mnie, a od Ciebie będzie to już drugi koniec świata.
No w sumie racja troche sie zawiesilem.
No tak im taniej tym lepiej wiadomo. Po gruponach patrze ze do 300zl za dwie osoby na 2-3 dni jestem w stanie dac.
Z Poznania dokladnie jestesmy ale wchodzi w rachube gdzies tam podjazd dalej.
do 300zl za dwie osoby na 2-3 dni jestem w stanie dac.
Ty tak na poważnie?
Ho ho... 3 stówki to luksus, zazdroszczę wybrance.
Za taką kase weź ją lepiej do kina. Sauna i jacuzzi Za 50 dyszek od osoby za dzień... Chyba u wujka na podwórku.
Po 1 nie jestesmy ze soba dla kasy wspolczuje jak masz takie wytyczne.
Po 2 http://travel.groupon.pl/d-18962331-Podhale-Gliczarow-Gorny panie biznesmenie i wiele innych takich jest.
300zl
Pociągiem nad morze, śpicie na plaży i jecie czokoszoki.
DeVitoo no to masz oferty. Rozmawialem z dziewczyna przed chwila na temat tego watku. Powiedziala mi wlasnie, zeby na gruponie szukac ofert. Tylko jeden warunek. Przed kupne lepiej zapoznac sie jak to faktycznie wyglada, bo ludzie z gruponu czest o sa traktowanie jako klienci drugiego gatunku :)
Często? Prawie zawsze. Poczytaj sobie chociaż na gastronautach, jak traktowani są ci z groupona w knajpach.
Regularnie sprawiam sobie wypad na sushi za pomocą gruponu i jeszcze nigdy nikt mnie źle nie potraktował.
Weź z sobą kartę CC i jedzcie gdzie chcecie, potem sobie spłacisz. Najgorsze jest liczenie pieniędzy, odpoczynek to wolność, nawet jak ich nie masz za dużo do wydania to co, wydasz więcej potem oddasz. Po to wymyślono karty kredytowe aby nie myśleć o głupotach w stylu ile mogę wydać. W dwa dni w PL i w tym okresie nie masz szans zbankrutować :]
Uniejów w łodzkim, to Termy baseny i nie tylko.Bardzo ciekawe miejsca do spedzenia całego dnia i jeszcze mało
Jak kręgle to tylko z grouponu! :) Ponad 50% zniżki, uwielbiam. Nigdy nie byłem na żadnym wyjeździe na kuponie ale mój brat z (wtedy jeszcze) dziewczyną odwiedzili Trójmiasto. Warunki takie jak opisane w ofercie. Nie byli rozczarowani.
dla mnie to trochę sprzeczne informacje.
Skoro jesteś na ciasnym budżecie to po co na siłę gdzieś wyjeżdzać?
300zł na 2 osoby na2-3 dni to mało zwłaszcza jeśli mówimy tu o wypadzie z kobietą.
Wiadomo - facet jak to facet, jak jedziesz gdzieś z kumplami to możesz nocować w schronisku za 15zł/noc i nie będziesz narzekał, ale z kobietą to inna sprawa.
I choć jak sam piszesz, że nie jest z Tobą dla pieniędzy to jednak jak już chcesz wyjść z inicjatywą takiego wyjazdu to albo stawiasz na jakość a nie taniość albo sobie odpuszczasz, bo później będziesz tylko 300zł w plecy i 3 dni stracone, bo warunki były co najwyżej mocno średnie i przyjemności z tego żadnej.
Czego się czepiacie że chce dać 300 zł za dwie osoby na dwa dni?
Przecież napisał że jest z Poznania.
Malaga +1
Za 300zl to do kina i na kolacyjke. Powinno wystarczyc jak sie nie przeszarzuje z wyborem restauracji.