Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Wygraj gry

16.04.2013 18:10
1
mojzess
2
Junior

Wygraj gry

[ link zabroniony przez regulamin forum ]
[link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /ref/248409
Zgarniaj oryginalne gry komputerowe za darmo!
Weź udział w konkursie i wygrywaj najnowsze gry takie jak:
- Far Cry 3
- Assassin's Creed 3
- Call of Duty: Black Ops 2
- Medal of Honor: Warfighter
- Need for Speed: Most Wanted
I wiele innych!

Dołącz już teraz!
[link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /ref/248409
Link bezpośredni:
[link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /

Jak to działa?

Rejestrujesz konto i zbierasz punkty za zapraszanie na stronę znajomych. Zebrane punkty wymieniasz na gry! To ty decydujesz ile z zebranych punktów, kiedy i do jakiej gry przydzielasz.

Rejestrując się z linku polecającego, otrzymujesz od nas 5 punktów na start zupełnie za darmo!

Czym tak naprawdę jest WygrajGry ?

[ link zabroniony przez regulamin forum ] jest konkursem organizowanym na terenie Polski, w którym nagrodami są oryginalne wersje gier na platformy takie jak: PC,Xbox360, PS3 oraz nagrody rzeczowe. Głównym założeniem było stworzenie portalu, w którym bez nakładu środków (lub z niewielkim nakładem) uczestnicy dostają szansę na zdobycie gier oraz przedmiotów. Brak nakładu środków nie oznacza, że grę dostanie każda zarejestrowana osoba. Warunkiem obowiązkowym jest dostarczenie wymaganej ilości punktów do wybranej przez siebie nagrody. Dodatkowe czynniki jakie brane są pod uwagę to między innymi: ilość zaproszonych osób(linkiem referencyjnym), kolejność zapisywania("kto pierwszy, ten lepszy") czy liczba udostępnień linku na Facebook oraz Twitter.

Punkty za udostępnianie

Udostępnij link na Facebook'u! (5 pkt)

Udostępnij link na Tweeterze (3 pkt)

A co, gdy nie mogę znaleźć znajomych?

Nic straconego! Możesz kupić punkty SMSem lub przelewem. Pozwala to na wygraną gry z minimalnym nakładem gotówki.

Wygrałem! Co dalej?

W zakładce Moje Wygrane pojawi się nazwa gry wraz z kluczem do niej oraz opisanym sposobem aktywacji. Wszystko wygodne i bezpieczne. Klucz jest widoczny tylko i wyłącznie na twoim koncie. O wygranej dodatkowo zostaniesz poinformowany na adres e-mail podany przy rejestracji.

Forum: Wygraj gry