Wybor gry pomocy!
Czesc, mam pewien problem. Mianowicie nie moge sie zdecydowac co do kupna gry na steamie.
Mam aktualnie 50€ ale chce kupic tylko jedna aby zachowac reszte pieniedzy na nadchodzaca
premiere AC: Revelations.
Najpierw zastanawialem sie nad GTA 4 i bylem pewien checi zakupu ale wtedy przypomnialem sobie Gothic'a 3. Gralem w obie poprzednie czesci ow erpega oraz w oba dodatki do GTA 4
The Ballad of Gay Tony i The Lost and Damned, dlatego wybor jest dla mnie szczegolnie trudny.
Co doradzicie? Dziekuje z gory za pomoc.
Musisz wydać kasę teraz? Ja radził bym poczekać do grudnia, kiedy zacznie się wyprzedaż świąteczna. Wtedy te same gry kupisz za grosze. GTA 4 z dodatkiem miał zniżkę 75% ostatnio.
Aktualnie niemam nic do grania a Gothic 3 kosztuje zaledwie 15€.
Mysle, ze zrobie tak. Teraz kupie sobie Gothica a na wyprzedaz swiateczna kupie sobie GTA 4.
Ale dzieki wielkie, bo jestem na steamie od jakichs 4 miesiecy i nic o czyms takim jak wyprzedaz
swiateczna niewiedzialem.
Gothic 3 był niedawno w CDA. Na Allegro na pewno znajdziesz numery do sprzedania razem z płytami. Może jak zamówisz bezpośrednio od wydawcy CDA to też będą mieli jakieś resztki magazynowe.
Trochę strata kasy [15€ na Gothika], ale jak już bym miał ci doradzać, to postawił bym na kupno właśnie Gothica.
[5]--> taa... tyle, ze przebywam aktualnie za granica i przyjezdzam tylko na swieta i to jedyny czas kiedy moge sobie pozwolic na CDA :(. A ja akurat jestem jednym z tych ktorzy oddaliby za dobra (nawet stara) gre duzo pieniedzy. A pozatym to dzieki wszystkim za pomoc. Watek zamkniety.