Wstydliwy problem.
Wyrósł mi jakiś pryszcz na tyłku, trochę boli jak się schylam do przysiadów etc. Można usunąć to igłą czy raczej nie ryzykować??
Przemyj wacikiem, ściśnij mocno z obu stron palcami wskazującymi. Powinno pomóc!
ProTyp - mam zrobić zdjęcie swojej, że tak się nie kulturalnie wyrażę - dupy? Stra - próbowałem, nie schodzi nic. ;(
Spawcz - ta, prędzej się z bólu zesram. ;/
Spawcz - ta, prędzej się z bólu zesram. ;/
Ale przynajmniej zniknie.
spoiler start
Chyba
spoiler stop
Serio ? Napiszesz o tym na forum gdzie to przeczyta pelno ludzi, a do lekarza ktory jest jednym czlowiekem wstydzisz sie isc ?
Wiarołomca - wolę napisać na forum aniżeli żeby facet patrzył mi się w tyłek. No chyba, że jakaś ładna pani doktór to czemu nie? ;>
Goozys - aha..

Może maść na ból dupy?
A idźcie sobie z takimi radami. Jedynie Stra i Spawcz coś chcieli pomóc. Reszta? Wszędzie prowokacje widzi..
No rzeczywiście, bo trzeba z tego robić wielkie halo i wątek na forum tworzyć. Doskonale wie co ma zrobić, a debila z siebie robi.
@up Chyba zapomniałeś, że to forum GOL i niestety, ale są tu same dzieci, które chcą w jakiś sposób zabłysnąć pokazując swoją głupotę.
Największą głupotą wykazał się autor wątku.
Poza tym lepsze to niż wypowiadać się głównie wtedy gdy jest jakiś konkurs na forum...

@Bezi2598 ++
A idźcie sobie z takimi radami. Jedynie Stra i Spawcz coś chcieli pomóc. Reszta? Wszędzie prowokacje widzi..
@up Chyba zapomniałeś, że to forum GOL i niestety, ale są tu same dzieci, które chcą w jakiś sposób zabłysnąć pokazując swoją głupotę.
Boli bardzo ? Może to wrzód ? Przebija się go igłą i dezynfekuje .
To jest śmieszne.
Po co wgl zakładasz taki wątek na tym forum?Nie lepiej jutro iść z tym do lekarza?
[10]
[17] Dajże spokój, każdy nastolatek ma problem z pryszczami, też pewnie miałeś i jakoś sobie z nimi radziłeś. Na twarzy czy na dupie, bez różnicy w działaniu.