wspolnegranie.pl - inicjatywa online dla Pe-eS-3trójkowców
>> Do adminów i moderatorów - mam nadzieję, że nie łamię ani nie naruszam żadnego punktu regulaminu. <<
Jako, że coś wspólne granie na PS3 kuleje, razem z innym pe-es-trójkowym zapaleńcem - sunnylukiem, postanowiliśmy stworzyć dedykowane miejsce właśnie dla wspólnego grania na PS3. Póki co mamy tylko małe forum, na którym chcemy zrzeszyć wszystkich miłośników grania online na PS3.
Główna idea jest taka, że proponujemy "sztywne terminy" jak również chcemy zachęcić innych do wspólnego organizowania rozgrywek w różnych tytułach - na razie proponujemy 4 tytuły: U2, BC2, GTA4 i GT5, ale oczywiście nic nie staje na przeszkodzie, żeby tą listę rozszerzyć, wystarczy mail
Również w planach mamy organizowanie lig i turniejów, zarówno indywidualnych jak i drużynowych - ale do tego trzeba już większego grona.
Właśnie się zarejestrowałem. Kiedy jakieś rozgrywki w Battlefieldzie Bad Company 2 Albo w Unchartedzie 2 ?
gamer108 - wszystkie terminy są podane w odpowiednich działach na forum. Wczoraj rozegraliśmy wspólny meczyk w bc2, dzisiaj organizowany jest u2. Stałym naszym terminem w u2 jest niedziela wieczór. Ostatnio było nas całe 8 osób i mogliśmy zagrać zadania tylko w naszym, znanym gronie :)
sunnyluk=> Dzięki za info. Ostatnio nie miałem czasu na przejrzenie terminów.