wspolnegranie.pl - inicjatywa online dla Pe-eS-3trójkowców

Forum Konsole
Odpowiedz
22.03.2011 14:06
1
odpowiedz
zanonimizowany785465
1
Junior

wspolnegranie.pl - inicjatywa online dla Pe-eS-3trójkowców

>> Do adminów i moderatorów - mam nadzieję, że nie łamię ani nie naruszam żadnego punktu regulaminu. <<

Jako, że coś wspólne granie na PS3 kuleje, razem z innym pe-es-trójkowym zapaleńcem - sunnylukiem, postanowiliśmy stworzyć dedykowane miejsce właśnie dla wspólnego grania na PS3. Póki co mamy tylko małe forum, na którym chcemy zrzeszyć wszystkich miłośników grania online na PS3.

http://wspolnegranie.xaa.pl

Główna idea jest taka, że proponujemy "sztywne terminy" jak również chcemy zachęcić innych do wspólnego organizowania rozgrywek w różnych tytułach - na razie proponujemy 4 tytuły: U2, BC2, GTA4 i GT5, ale oczywiście nic nie staje na przeszkodzie, żeby tą listę rozszerzyć, wystarczy mail

Również w planach mamy organizowanie lig i turniejów, zarówno indywidualnych jak i drużynowych - ale do tego trzeba już większego grona.

22.03.2011 16:19
👍
2
odpowiedz
gamer108
35
Konsul

Właśnie się zarejestrowałem. Kiedy jakieś rozgrywki w Battlefieldzie Bad Company 2 Albo w Unchartedzie 2 ?

24.03.2011 09:21
Scortch
👍
3
odpowiedz
Scortch
66
call me Hikee

Czemu nie? Na Uncharted 2 piszę się z miejsca :]

[edit] Zarejestrowany ;)

07.04.2011 07:44
4
odpowiedz
sunnyluk
6
Legionista

gamer108 - wszystkie terminy są podane w odpowiednich działach na forum. Wczoraj rozegraliśmy wspólny meczyk w bc2, dzisiaj organizowany jest u2. Stałym naszym terminem w u2 jest niedziela wieczór. Ostatnio było nas całe 8 osób i mogliśmy zagrać zadania tylko w naszym, znanym gronie :)

07.04.2011 21:41
😊
5
odpowiedz
gamer108
35
Konsul

sunnyluk=> Dzięki za info. Ostatnio nie miałem czasu na przejrzenie terminów.

Forum Forum Konsole
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl