współczujący Miecugow strzelił focha - pytanie do warszawiaków ;->

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
20.08.2013 23:26
Ward
😈
1
odpowiedz
Ward
153
Legend
Image

współczujący Miecugow strzelił focha - pytanie do warszawiaków ;->

oglądał ktoś tvn'owską dobranockę?
do szkiełka zadzwoniła kobieta, pytając na wstępnie jakie to wykształcenie ma pan Miecugow
tak prosto z mostu, zamiast pozdrowień i wytazów sympatii?
no ale grzesiek przyjął to z kamienną twarzą, po chwili zapytała jakim to on szpecem jest, że na wszystkim się zna i krytykuje
że autostrady są bleee, służba zdrowia feee ;->
dodała że wraca z Paryża a najpiękniejszym miastem jest dla niej Warszawa
tu Miecugow ocknął się zupełnie, zamrugał chytrymi oczkami i odparował kobiecie, że jej WSPÓLCZUJE

porem ze swym gościem tetrykiem-prześmiewcą wymienił kilka uwag, kończąc tym że słuchaczka która dodzwoniła się do stacji miała zły dzień, bo niby jak wytłumaczyć jej zachowanie

na szczęście dla wielbicieli Miecugowa, przypadkiem zupełnym następna słuchaczka rozpoczęła rozmowę od wyrazów uwielbienia dla Miecugowa i krytyki dla tych, myślących inaczej (bo niech sobie oni myślą i mówią co chcą, ona i tak kocha kogo trzeba)

pytanko do warszawiaków, jeśli kochacie-albo choć lubice Warszawę bardziej niż inne europejskie stolice powinniście się tego wstydzić?

20.08.2013 23:28
Roniq
👍
2
odpowiedz
Roniq
113
Unknown

Lubie bardziej niż Berlin i się tego nie wstydzę. Ale wiadomo, Niemców nikt nie lubi.

20.08.2013 23:32
Ward
3
odpowiedz
Ward
153
Legend

to może jeszcze jedno pytanko, czy Miecugowa ciągnie na ciemną-silniejszą stronę mocy

bo przeca kobieta tak ''uprzejmie'' potraktowana przez Miecugowa była raczej z ''opcji'' tej, której wydaje się że wszystko powoli ale idzie w dobrą stronę a głosować będzie pewnie na NIE w referendum ;->
może grzesiek chytry oportunista czuje już że wiatr się zmienia?

20.08.2013 23:32
4
odpowiedz
zanonimizowany472379
49
Senator

Jak komuś się Miecugow/TVN nie podoba to niech nie ogląda. Ja sam TVN włączam tylko w soboty jak jest Top Gear i czasem jak puszczą jakiś fajny film.

20.08.2013 23:37
Ward
5
odpowiedz
Ward
153
Legend

Ksionim - cenna rada ;->
ale w przerwie od wysyłania smsów do wróżbity macieja dzwonić do tvn można z innymi niż hołdy wiernopoddańcze sprawami, pieniądz nie śmierdzi ?

20.08.2013 23:41
6
odpowiedz
zanonimizowany869910
114
Legend

No właśnie. Jeśli nie podoba Ci się ten program, to po co poń sięgasz? Miecugow? Ma swoje wady i zalety, jak każdy, i jak każdemu i jemu zdarzają się błędy, ale zaiste nie pojmuję do czego zmierzasz i czemu ma służyć ta Twoja pogadanka.

Warszawa? To moja mała ojczyzna. Nie wybierałem jej sobie. Urodziłem się tutaj, tak jak mój ojciec, jak jego ojciec i jego dziadek, tak jak moja mama, tak jak jej rodzice i jej dziadkowie. Po prostu tak się zdarzyło. Kocham Warszawę bezwarunkowo, tak jak kocham swoją mamę bezwarunkowo. Moja mama może nie była najpiękniejszą kobietą na świecie, może nie była najmądrzejszą kobietą na świecie, może nie była najgenialniejszym w historii lekarzem, ale była moją mamą. Podobnie z Warszawą czy Polską. Może nie są to kobiety najpiękniejsze, może nie są to kobiety najmądrzejsze, może nie są to kobiety najbogatsze, ale są moje. Ja się z tego żywiołu, kultury, tradycji, historii, języka wywodzę...

Proste?

20.08.2013 23:43
Paudyn
😉
7
odpowiedz
Paudyn
242
Kwisatz Haderach

Warszawa mnie urodziła i wychowała. Jak można się wstydzić własnej matki?

20.08.2013 23:47
Ward
😊
8
odpowiedz
Ward
153
Legend

Ahaswer - co do pierwszej części - nie, krzywe widocznie dla ciebie
bo pod jakim kątem patrzysz widząc tam propagandę, albo nie widząc jej w innym miejscu?

bo siewcą jakiej zaprzańskiej propagandy w stosunku do naszej pięknej stolicy okazał się Miecugow dzisiejszego wieczora?
tak samo jak zauważonego przez słuchaczkę krytykanctwa wobec sukcesów ostatnich lat i rozwoju-skoku cywilizacyjnego naszej pięknej ojczyzny

druga część pięknie i prosto wyłożona
proste :->
----
Paudyn - serce rośnie ;->

20.08.2013 23:49
Bullzeye_NEO
9
odpowiedz
Bullzeye_NEO
243
1977

mi miecugow przypomina jar jar binksa, a tobie, ward?

20.08.2013 23:53
.:Jj:.
10
odpowiedz
.:Jj:.
147
    ENNIO MORRICONE    

hehe

20.08.2013 23:59
Ward
11
odpowiedz
Ward
153
Legend

haha
hyhy
hehe

Bullzeye - ale jesteś spostrzegawczy, ale doprecyzuj - przypomina ci binksa fizycznie czy intelektualnie?
bo skoro mówisz, może coś w tym jest?

21.08.2013 00:12
Cainoor
12
odpowiedz
Cainoor
284
Mów mi wuju

Ward - Ale zdajesz sobie sprawę, że Miecugow mieszka na warszawskim Żoliborzu (dziennikarska część, naprawdę piękna) i może mieć swoje zdanie?

Odpowiadajac na pytanie - nie ma powodów, by się tego wstydzić.

21.08.2013 00:14
Bullzeye_NEO
📄
13
odpowiedz
Bullzeye_NEO
243
1977

[11]

fizycznie, i tez ma myslnik w swoim ID

21.08.2013 00:22
Ward
👍
14
odpowiedz
Ward
153
Legend
Image

Cainoor - pewnie że może mieć swoje zdanie :->
''ale zdajesz sobie sprawę'', że tak uprzejmie potraktowana przez Miecugowa słuchaczka też może mieć i to nie tylko z powodu złego dnia tylko własnych przekonań

wniosek taki że albo miecugow stetryczał do reszty albo po woodstocku zapomniał o kulturze, szacunku dla słuchaczy (kobiet!), poszanowaniu dla odmiennych opinii itd.
ale on?? tylko nie ON!

-----
Bullzeye - twoje zainteresowanie starwarsami jest znane i bardzo cenię twoje ciekawe uwagi-skojarzenia na ich temat w różnych wątkach, ale uważam że jeszcze kilka razy powinieneś obejrzeć nową trylogię, bo podobieństwo jeśli jest to raczej do tego typka (jednego i drugiego rodzaju)

21.08.2013 00:24
15
odpowiedz
zanonimizowany251643
134
Legend

Ward- skończ to liceum czy studia weź się do roboty i skończ spamować GOLa please

21.08.2013 00:28
16
odpowiedz
zanonimizowany566741
69
Senator

Miecugow dorastał w Krakowie więc nie dziwię się, że mu się Warszawa nie podoba.

21.08.2013 00:31
Stra Moldas
😱
17
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Ward, po co oglądasz coś, czego nie lubisz? To masochizm.

21.08.2013 00:33
Ward
😃
18
odpowiedz
Ward
153
Legend
Image

albz74 - prosisz i to jak przystało na poliglotę w obcym języku?
ale na klęczkach?

---------

Stra Moldas - o co ty mnie podejrzewasz, to jeden z moich ulubionych programów!

21.08.2013 00:53
Cainoor
19
odpowiedz
Cainoor
284
Mów mi wuju

Ward - Szacunek do słuchaczy to on ma tam, gdzie słuchacze mają do niego :)

21.08.2013 07:28
Soulcatcher
20
odpowiedz
Soulcatcher
287
ESO

Premium VIP

Ward ---> to wszystko bez znaczenia, ważne że z tego co widzę, dostałeś orgazmu więc misja rozrywkowa telewizji została spełniona. Na twoim miejscu śledził bym teraz uważnie każdy odcinek bo przecież może ktoś zadzwonić i wulgarne go zwymyślać, ależ się będzie wił. Albo weź sprawy w swoje ręce i sam zadzwoń z pytaniem "Czy jest Pan homo od urodzenia" ależ będzie radość

21.08.2013 07:33
21
odpowiedz
zanonimizowany145641
203
Legend

Warszawa JEST miastem brzydki. Tu nie chodzi oto, czy ktos sie wstydzi, ze jest z Warszawy albo samej Warszawy, ale sorry... jesli ktos uwaza, ze najpiekniejsze miasto jakie widzial to 'Warsaw' to albo duzo nie zwiedzial po Polsce (swiecie) albo rzeczywiscie moze miec zly dzien.

21.08.2013 08:14
22
odpowiedz
zanonimizowany809
160
Legend

Ward ->
Rozumiem, że programy mają być wyłącznie na temat tego jak wspaniała jest Polska? Że tutaj nie ma problemów, że autostrady mają 5 pasów rucuhu. A polska służba zdrowia przoduje w świecie? To nie korea północna, pomyliłeś kraje.
Rozumiem, że trzeba mieć wykształcenie inżynierskie w dziedzinie budowy dróg i mostów, by ocenić, że w Polsce jest mało autostrad? Rozumiem, że do porównania tempa realizacji względem innych krajów też trzeba być specem? Idąc do szpitala / przychodni i widząc panujący tam burdel i niedofinansowanie - musisz mieć wykształcenie medyczne by ocenić, że coś nie gra? Rozumiem radość tej Pani z powrotu do kraju, ponoć wszędzie dobrze ale w domu najlepiej - ale tak poza tym - to pieprzy głupoty.

O problemach trzeba mówić, wytykać, krytykować. Setki, tysiące, miliony razy. Taka rola dziennikarzy.

21.08.2013 11:35
Jedziemy do Gęstochowy
23
odpowiedz
Jedziemy do Gęstochowy
187
KENDO DROGA MIECZA

TVN stacja czysto lewicowa, w większości zatrudniająca dzieci komunistów.

Nie dziękuję, nie oglądam

21.08.2013 11:38
Stra Moldas
😈
24
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Taki młody człowiek, a takie wyniosłe ideały Gęstochowy. Co sądzisz o Oskarze z Elbląga? Podobnej muzyki słucha. No, słuchał, teraz raczej nie ma możliwości.

21.08.2013 12:36
😉
25
odpowiedz
zanonimizowany484441
38
Generał

Oj tam oj tam zostawcie Warda w spokoju, najzabawiniejsze jego watki sa wtedy, kiedy sam zalozy watek, i sam w nim do siebie gada , do oporu, az ktos inny sie nie wpisze.
Kupilby se chlop kota czy psa, zeby mial sie do kogo odezwac , ale widocznie woli truc d wszystkim na golu,o tym co w tv akurat leci.

21.08.2013 12:38
😁
26
odpowiedz
Grzesiek
78
Legend

Oglądałem akurat ten fragment - rzeczywiście. Miecugow trochę pojechał, chyba mu żyłka pękła :D

21.08.2013 13:05
Ward
👍
27
odpowiedz
Ward
153
Legend

Soulcatcher – łoj, następnym razem papierowy ręcznik wykorzystam najpierw do zakrycia kamerki internetowej ;->
a czy dzwonić, wymyślać, pytać o orientację? jeśli przeciwstawić sobie dwie opcje-osoby w dyskusji to tak ma wyglądać postawa krańcowo różna od dobrego, miłego, błyskotliwego Miecugowa i bezkrytycznego, zakochanego kółka wzajemniej adoracji ?
ten stereotyp chyba się wali, tak jak obraz ''tylko'' liberalnych, pluralistycznych mediów i dziennikarzy

więc po co dzwonić, tracąc pieniądze? przecież z posągowej postaci (i oryginalnej mimiki twarzy) redaktora prowadzącego resztki farby w sprayu same odpadną z czasem - i zostanie gipsowa , niczym nie przypudrowana skorupa starego satyra i tetryka

a że stara się częściej niż dawniej zniechęcić nawet grupę docelowa widzów na której piersi zbudował swoja popularność? bo on sam i autorski program jest na wieki wieków(amen) zabetonowany w ramówce tvn24?
pycha kroczy przed upadkiem ;->
---------------------

Andre Linoge - no co ty nie powiesz bohaterze, bo zostawiając na boku głupstwo jakie palnąłeś sądziłem, że najzabawniejsze są postawy i intencje ludzi (na forum i twoim przykładzie) wykopujących zapasowe ksywki by z zapałem choć nieudolnie próbować komuś przywalić
mimo to dzięki, mój ty obrońco i bohaterze :->

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl