WRC 1 FIA coś tam
Witam. Mam mały problem. W grach wyścigowych radzę sobie dobrze żeby nie powiedzieć świetnie ale... w tej grze się przeliczyłem. Na początku dałem poziom Professional i nie wiem co zrobić by go zmienić. Więc?
A duże postępy w procesie gry zrobiłeś? Jeśli nie, to odpowiedź jest prosta - usuń profil i stwórz nowy.
Nie wygrałem nic. Cały czas rozwalam samochód, nie mogę prowadzić. Nawet pierwszego wyzwania w akademii nie wykonałem bo za trudne:)
PS. Jak usunąć profil?
Poszperaj w ustawieniach, powinieneś coś znaleźć. Jak nic nie wyszperasz to poszukaj pliki save i je usuń ;)
Ani tego, ani tego nie mogę znaleźć. Patrzyłem w dokumentach i w folderze z grą i nie ma savea i tak samo z profilem w grze.
C:\Użytkownicy\"twój profil"\AppData\Roaming\BlackBean\WRC
ścieżka z Win 7, nie wiem, jak na Viście będzie
[6] - Na wiście to nie działa.
[7] - Wiem to symulator ale i tak to wyścigi. W Shift 1 i 2 szło mi wyśmienicie a tutaj kupa.
Dobra, nie ważne. Wali mnie to czy to symulator czy wyścigi czy nawet FPS(FPS o LOL:)). Ważne że fajna ale nadal mam z tym problem.
może zaopatrz się w kierownice i dużo trenuj, Jakbyś odpalił Richard Burns Rally to byś dopiero klął na czym świat stoi.
Kurczę chciałbym sobie kopic Logitech G27 ale za droga na tą chwilę.
Na poczatek rozważ może Driving Force pro albo G25 z używek. G25 jest lepiej wykonana i ma lepsze pedały. skrzynię H ale cena ze dwa razy wyższa niż DFP. Oba to Logitechy. Działają z PS3 i PC
Wiem to symulator ale i tak to wyścigi. W Shift 1 i 2 szło mi wyśmienicie a tutaj kupa.
żart miesiąca :D WRC jest od shifta sporo łatwiejsze... Może nie słuchasz pilota? :D
[16] - Zależy kto co lubi ale ja na Shifcie 2 na najtrudniejszym byłem prawie zawsze pierwszy. A w WRC na najłatwiejszym mam spore problemy.
PS. Coś tam pilota słucham ale i tak skupiam się bardziej na prowadzeniu niż na słuchaniu tego frajera.