Ile kosztuje na ten moment zakup konta (w sensie utworzenie nowego) na którym można grać w najnowszy dodatek MoP ? Czy trzeba kupować wszystkie klucze po kolei?
I czy w tym będzie od razu miesięczny abonament? :]
[2] to są ceny z allegro?
battle chest (Classic, TBC, WOTLK) ~ 40 zł
Cataclysm ~ 20 zł
Mists of Pandaria ~ 75 zł
Trzeba kupowac pokolei ale narazie sie nie oplaca kupowac MoP od poczatku.
Kup do cata i wbij 85 lvl. Troche czasu to zajmie. Potem dopiero MoP i 90
Battle chest daje jedynie miesiac darmowego abonamentu. Proponuje zrobic tak jak ja - konto na Wielka Brytanie i place za miesiac 15 zł albo i mniej. Czasem za 2 miechy 25 zł
Nie wiem czy z allegro - mowie orientacyjnie jak jest :p bo kumpel ostatnio kupował
O, to niezbyt drogo. Dobrze że mi powiedziałeś to nie będę kupował MoP od razu :) wtedy nie mam tylko dostępu do tych lokacji z MoP tak? I nie mogę grać pandarenem?
A są różnice w sensie jak ktoś ma konto na enUS to nie mogę z nim grać na tym samym serwerze? Jeżeli wezmę enGB zeby bylo taniej?
Pandarenem mozesz grac bo teraz kazda klasa jest dostepna bez dodatków. Jedynie monka nie bedziesz mogl zrobic bo to juz jest w dodadku MoP. A krain z mopa i tak nie odwiedzisz przed 85 :p
A co do drugiego pytania to nie wiem ale raczej nie powinno byc problemu ;p. Mozesz sobie wybrac realm US albo Europejski tylko wiadomo wieksze pingi
Battle Chest kosztuje jakies 20zl (5€) bezposrednio u Blizzarda: http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=210000104
[4]
Yyy, nie? Nie mozesz wybrac realma, klucz Europejski to Europa, Amerykanski to Stany, moze nawet klienty sa osobne ale tego nie jestem pewien.
A bym zapomnial, trik ktory powinien dzialac. na eu.battle.net zaloz konto trialowe, mozesz wbic 20 lvl bez ograniczenia czasowego i potem dopiero zarejestruj podstawke, od tego momentu bedzie Ci liczylo darmowy miesiac. Tylko uwaznie czytaj, jakis agent na forum jakims cudem dodal nowa wersje zamiast ulepszyc triala ( system udostepnia taka mozliwosc bo mozesz miec pare kont WoWa na jednym koncie battle.net).
Jeżeli jesteś zainteresowany mam do sprzedania konto ze wszystkimi dodatkami, jest na nim, o ile dobrze pamiętam, DK 78lvl, trochę kasy, postać jest na serwerze burning legion, wezmę grosze (po cenie mopa? ew możemy się potargować) i tak nie mam zamiaru na nim grać.