Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: WoW - cena

MMO
11.12.2012 17:55
boskijaro
1
boskijaro
82
Nowoczesny Dekadent

WoW - cena

Ile kosztuje na ten moment zakup konta (w sensie utworzenie nowego) na którym można grać w najnowszy dodatek MoP ? Czy trzeba kupować wszystkie klucze po kolei?
I czy w tym będzie od razu miesięczny abonament? :]

[2] to są ceny z allegro?

11.12.2012 17:57
2
odpowiedz
kupa211
60
Generał

battle chest (Classic, TBC, WOTLK) ~ 40 zł
Cataclysm ~ 20 zł
Mists of Pandaria ~ 75 zł

Trzeba kupowac pokolei ale narazie sie nie oplaca kupowac MoP od poczatku.
Kup do cata i wbij 85 lvl. Troche czasu to zajmie. Potem dopiero MoP i 90

Battle chest daje jedynie miesiac darmowego abonamentu. Proponuje zrobic tak jak ja - konto na Wielka Brytanie i place za miesiac 15 zł albo i mniej. Czasem za 2 miechy 25 zł

Nie wiem czy z allegro - mowie orientacyjnie jak jest :p bo kumpel ostatnio kupował

11.12.2012 18:02
boskijaro
3
odpowiedz
boskijaro
82
Nowoczesny Dekadent

O, to niezbyt drogo. Dobrze że mi powiedziałeś to nie będę kupował MoP od razu :) wtedy nie mam tylko dostępu do tych lokacji z MoP tak? I nie mogę grać pandarenem?

A są różnice w sensie jak ktoś ma konto na enUS to nie mogę z nim grać na tym samym serwerze? Jeżeli wezmę enGB zeby bylo taniej?

11.12.2012 18:03
4
odpowiedz
kupa211
60
Generał

Pandarenem mozesz grac bo teraz kazda klasa jest dostepna bez dodatków. Jedynie monka nie bedziesz mogl zrobic bo to juz jest w dodadku MoP. A krain z mopa i tak nie odwiedzisz przed 85 :p

A co do drugiego pytania to nie wiem ale raczej nie powinno byc problemu ;p. Mozesz sobie wybrac realm US albo Europejski tylko wiadomo wieksze pingi

11.12.2012 19:42
nagytow
5
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Battle Chest kosztuje jakies 20zl (5€) bezposrednio u Blizzarda: http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=210000104

11.12.2012 19:51
6
odpowiedz
Child of Pain
196
Legend

[4]
Yyy, nie? Nie mozesz wybrac realma, klucz Europejski to Europa, Amerykanski to Stany, moze nawet klienty sa osobne ale tego nie jestem pewien.
A bym zapomnial, trik ktory powinien dzialac. na eu.battle.net zaloz konto trialowe, mozesz wbic 20 lvl bez ograniczenia czasowego i potem dopiero zarejestruj podstawke, od tego momentu bedzie Ci liczylo darmowy miesiac. Tylko uwaznie czytaj, jakis agent na forum jakims cudem dodal nowa wersje zamiast ulepszyc triala ( system udostepnia taka mozliwosc bo mozesz miec pare kont WoWa na jednym koncie battle.net).

11.12.2012 19:52
Mada Fakir
7
odpowiedz
Mada Fakir
87
Sweet Transvestite

Jeżeli jesteś zainteresowany mam do sprzedania konto ze wszystkimi dodatkami, jest na nim, o ile dobrze pamiętam, DK 78lvl, trochę kasy, postać jest na serwerze burning legion, wezmę grosze (po cenie mopa? ew możemy się potargować) i tak nie mam zamiaru na nim grać.

Forum: WoW - cena
MMO