Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Władca Pierścieni Wojna na Północy - split screen PC

RPG
05.11.2011 17:57
1
Arin
5
Legionista

Władca Pierścieni Wojna na Północy - split screen PC

Witam
Zakupiłem grę WP Wojna na Pólnocy i chciałbym zagrać w nią na 1 komputerze ze znajomym. Problem w tym że mimo, że na stronie jest napisane ze gra posiada możliwość split screen w grze nie mogę go znaleźć. Mam pada który był podłączony podczas uruchamiania gry, jednak w opcjach sterowania da się tylko skonfigurować klawiaturę.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

06.11.2011 21:30
2
odpowiedz
zanonimizowany813595
1
Junior

Też mam ten problem.. chcialem pograc na split-screenie i nie moge dołaczyc drugiego pada =/ a specialnie sprawdzałem czy na 100% gra posiada splita i niby tak..
Piona..

07.11.2011 17:59
3
odpowiedz
zanonimizowany662282
6
Legionista

Przyłączam się do pytania...

09.11.2011 16:46
4
odpowiedz
lokius
21
Legionista

na split-screenie można grać tylko na konsolach ,na komputerze nie ma takiej opcji (niestety)

09.11.2011 18:19
Tlaocetl
5
odpowiedz
Tlaocetl
196
Ocenzurowano

Czy grając na konsoli jest rzeczywisty podział ekranu telewizora na pół (pionowy/poziomy?), czy gra się na jednym ekranie widząc obie postacie?

08.01.2014 15:46
6
odpowiedz
zanonimizowany967834
1
Junior

witam mam problem ;/ otoz gram w singlu i zblizam sie d finalowego bosa ale...jestem w rozdziale 8 czesci 4 -->kart dum- musze otworzyc brame za pomoca dzwigni ktora jest ukryta za inna brama, doszedlszy do tego momentu wybilem wszystkich brama do dzwigni sie otworzyla uzylem jej do otwarcia glownej bramy i niestety dalem sie zabic, wrocilem do momentu kiedy brama glowna jest zamknieta wszyscy wrogowie zabici a brama do dzwigni ani drgnie ;/;/ co mam zrobic zeby siedo niej dostac i moc grac dalej??

Forum: Władca Pierścieni Wojna na Północy - split screen PC
RPG