Władca pierścieni-Bitwa o Śródziemie

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
01.08.2014 19:20
1
odpowiedz
Husajn231231231
24
Centurion

Władca pierścieni-Bitwa o Śródziemie

Co myślicie o tej grze? Warto ją sobie ogarnąć? Chociaż to nie mój typ gry to ten klimat tego wspaniałego filmu oraz wgl klimaty "średniowieczno-fantastyczne" mnie przyciągają. Jedyny problem tej gry to fakt, że nie jest to mój ulubiony sposób rozgrywki (wolałbym grać jako jedna osoba i mieć kamerę firstperson lub tpp). Chyba, ze znacie jakąś inna klimatyczną grę (na słabego pc: ADM Semprom™ Processor 2500+ 1.4 GHz, 2.1GB ,RAM NVIDIA GeForce 7600 GT, windows 7 ), którą można porównać do tej (oczywiście nie musi być wgl związana z filmem).

Po prostu powiedźcie: kupować tę lub ....(twoja propozycja innej gry).

01.08.2014 19:30
2
odpowiedz
<=Taj=>
16
Chorąży

Jeśli preferujesz FPS czy TPP to o tej grze lepiej nie myśl. Alternatywą może być WP: Wojna na Północy.

01.08.2014 19:34
Szyszkłak
3
odpowiedz
Szyszkłak
223
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

Warto, choć bardziej bym szedł w kierunku BotME II z dodatkiem Witch King. W podobnych gier "średniowieczno-fantastycznych" jak to ująłeś jest jeszcze inna strategia - Armies of Exigo która powinna ruszyć na Twoim sprzęcie.

Z gier fpp w takich klimatach przychodzi mi do głowy na tą chwilę jedynie Dark Messiah of Might and Magic

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl