Witam
Na sam początek chciałbym się przywitać gdyż dopiero do was dołączyłem, zarejestrowałem się dlatego że już od paru ładnych miesięcy obserwuję tę stronę i po prostu spodobała mi się.
Także witam nazywam się Adrian, najbardziej interesuję się graniem na gitarze, gram również w piłkę nożną oczywiscie tylko w czasie wolnym z kumplami, lubię również zagrać sobie w dobre gry RPG, strategiczne, przygodowe oraz od czasu do czasu jakąs grę sportową.
Mam na imie Wojtek i mam 12 lat. Poklikash?
A serio - witamy.
Cześć
A ja kiedy dostanę odpowiedź Moderatora ?
od paru ładnych miesięcy obserwuję tę stronę i po prostu spodobała mi się.
Dewiant.....
Mam pytanie, ale już nie chce zakładać nowego wątku, jestem zalogowany na Chomikuj.pl ale kiedy chcę wysłać plik większy niż 1Gb to wyskakuje błąd, dlaczego tak sie dzieje ?
Odpowiedź Moderatora pogrzebała autora wątku żywcem.
No masz racje.
Zna ktos odpowiedz na moje pytanie w odpowiedzi [5] ?
Nikt nie pomoże z pytaniem [5] ?
[5] Przepelniles internet...
Naprawdę nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie ?
VecterCv
Czegoś chyba nie rozumiesz... Czy teraz jesteśmy na forum Chomikuj czy GOL'a? Chłopie pisz na ich forum, a nie trujesz tutaj innym swoimi problemami z dziwnymi serwisami. Na Chomikuj na pewno znajdziesz ekspertów od tej strony.
Widziałem dużo tematów na tym forum dotyczących pytań nie tylko o tej stronie, ale także o innych portalach, a mi się nie chce rejestrować na innym forum do każdego pytania, dlatego zamiast pisać takich postów napisz odpowiedz, a jeżeli nie znasz odpowiedzi nic nie pisz i tyle.
Mówi się notabene dewiat, a nie dewiant.
Może i dewiata od dewianta odróżniasz, ale z tym nota bene to się nie popisałeś.
Też w pi**u oglądałem tę stronę zanim się zarejestrowałem. Zawsze mi się podobała a konto założyłem dopiero później ( to była wielka chwila ). Fajnie, że się przywitałeś więc i ja Cię witam :) :D