Wioska W Górach | Village In Mountian | TimeLapse
UWAGA!
Jako członek grupy Cubic Architect, mam zaszyt zaprosić was na film naszej twórczości. Jest to TimeLaps (czyli budowanie w przyśpieszonym tempie). Jest to nasz pierwszy film, ale śmiało mogę powiedzieć że został stworzony na najwyższym poziomie... zresztą sami zobaczcie. Budowanie w Minecraft jest naszym hobby, robimy to dla własnej przyjemności, ale chcieli byśmy się nią z wami podzielić. Zdecydowaliśmy się na otworzenie tego typu kanału , ponieważ na Polskiej scenie YouTube jest ich mało, a w szczególności tych dobrych. Jak na razie mamy sporo pomysłów i kilka naprawdę fajnych projektów. Jednym z nich jest np. autorska mapa adventure. Zapraszam do oglądania, oraz subskrybowania kanału, gdyż filmy będą pojawiać się coraz częściej.
Link do filmu: [link] www.youtube.com/watch?v=gU7iTl3-LrA
Nakład pracy niesamowity i za to należy się uznanie.
Efekt końcowy, no cóż próba odzwierciedlenia piękna krajobrazu z jego tysiącami krzywizn za pomocą sześcianów nie powala na kolana.
@up Dobrze gadasz :D Nareszcie jakiś konstruktywny komentarz :P
@Fett Na końcu filmu napisaliśmy :D Zajęło nam to ok. 10 godzin ( oczywiście nie licząc przerw )
Przestań to w końcu podbijać, widzisz, że nikogo to nie interesuje?
Ech, spodziewałem się fajnego timelapsa w 4K z Tatr, a tu nagranie z jakiejś gierki.. Chyba nie nadążam za tym wszystkim.