UWAGA!
Jako członek grupy Cubic Architect, mam zaszyt zaprosić was na film naszej twórczości. Jest to TimeLaps (czyli budowanie w przyśpieszonym tempie). Jest to nasz pierwszy film, ale śmiało mogę powiedzieć że został stworzony na najwyższym poziomie... zresztą sami zobaczcie. Budowanie w Minecraft jest naszym hobby, robimy to dla własnej przyjemności, ale chcieli byśmy się nią z wami podzielić. Zdecydowaliśmy się na otworzenie tego typu kanału , ponieważ na Polskiej scenie YouTube jest ich mało, a w szczególności tych dobrych. Jak na razie mamy sporo pomysłów i kilka naprawdę fajnych projektów. Jednym z nich jest np. autorska mapa adventure. Zapraszam do oglądania, oraz subskrybowania kanału, gdyż filmy będą pojawiać się coraz częściej.
Link do filmu: [link] www.youtube.com/watch?v=gU7iTl3-LrA
Nakład pracy niesamowity i za to należy się uznanie.
Efekt końcowy, no cóż próba odzwierciedlenia piękna krajobrazu z jego tysiącami krzywizn za pomocą sześcianów nie powala na kolana.
@up Dobrze gadasz :D Nareszcie jakiś konstruktywny komentarz :P
@Fett Na końcu filmu napisaliśmy :D Zajęło nam to ok. 10 godzin ( oczywiście nie licząc przerw )
Przestań to w końcu podbijać, widzisz, że nikogo to nie interesuje?
Ech, spodziewałem się fajnego timelapsa w 4K z Tatr, a tu nagranie z jakiejś gierki.. Chyba nie nadążam za tym wszystkim.
Nie rozumiem fenomenu majnkrafta. Jedyne co tutaj można podziwiać, to wasz nakład pracy, co zresztą Longwinter już napisał. Bo ani to ładne, ani sensowne.