Windows 8 jesienią 2012
Wg mnie idealna data premiery , tym bardziej że niedługo beta
http://technowinki.onet.pl/wiadomosci/znamy-date-premiery-windows-8,1,4421601,artykul.html
[2] Znając M$ to właśnie pełny DX11 wyjdzie podczas premiery W8
Dobra data, im dłużej będzie wychodził tym lepiej :D
PS : Wie ktoś może kiedy będą 'odblokowane' pełne możliwości DX11? Czy to aby nie będzie miało czegoś wspólnego z premierą nowego windowsa?
Kolejny szmelc. Powinni się wziąć za podrasowanie XP.
Po co mają rasować 10 letni system?
Argumenty z najwyższej półki, jak na debila to i tak dobrze.
Po co mają rasować 10 letni system?
Dla tych, którzy nie dają sobie wpychać bubla, a chcą korzystać z nowości/programów, które już niedługo na XP będą nieobsługiwane.
Kolejny szmelc. Powinni się wziąć za podrasowanie XP.
Najwidoczniej pokonuje Cię obsługa tych nowszych systemów dlatego też wolisz zostać na dziurawym xp - to nie jest mądre.
Dla tych, którzy nie dają sobie wpychać bubla
Ty chyba znasz te systemy(vista/7)tylko z opowiadań dzieci torentów, którzy ściągali lewe wersje, nie aktualizowali i później narzekali, że to szmelc.
Argument z niskiej półki, bo ciężko polemizować na wysokim poziomie z twierdzeniami z poziomu żenująco niskiego :]
Windows 7 to bardzo dobry system, miałem możliwość na nim trochę posiedzieć i jest lata świetlne przed XP. Zresztą Vista wcale nie jest taka zła jak ją niektórzy malują - na drugim kompie mam Vista i jest super, żadnych problemów, nic. 7 nadal lepsze, ale to żaden bubel.
Notabene - sam korzystam z XP, bo na tym kompie mam relatywnie słabe części i nie ma sensu instalować nic lepszego. Z XP jestem bardzo zadowolony, ale jakbym mógł to bym zmienił na 7.
a chcą korzystać z nowości/programów, które już niedługo na XP będą nieobsługiwane.
To jest informatyka - tutaj wszystko leci z prędkością światła, 10 lat to epoka. Ciężko wymagać, żeby wszystko było ze sobą zgodne - teraz, żeby odpalić grę na DOS trzeba się bawić w DOSBox - to też jest skandal, że nie można uruchomić gry sprzed 20 lat? Trudno, tak to jest z komputerami - zresztą nie wiem czym trzeba się kierować, żeby mieć PC, który uciągnie BF3, a nadal siedzieć na XP :)
[11] xanatos, szkoda klawiatury na mało rozgarniętego trolla ;) olej.
Nie pisałbym, że to szmelc gdybym nie przetestował. Do Visty nic nie mam, też mam na drugim kompie i wszystko w porządku. Do 7 nic mnie jednak nie przekona.
[12] - Napisał ten, którego drugim kontem jest Balsamista.
Ja z Win8 wiąże spore nadzieje. Zapowiedzieli bowiem że ma być przyjazny dla graczy, więc trzymam za słowo. Ponoć przy Viście (albo 7) też tak mówili a wyszło gówienko, więc nie sądzę żeby M$ ponowił ten błąd...
Do 7 nic mnie jednak nie przekona. --> Nawet BF3?
Nie pisałbym, że to szmelc gdybym nie przetestował. Do Visty nic nie mam, też mam na drugim kompie i wszystko w porządku. Do 7 nic mnie jednak nie przekona.
Przecież to praktycznie to samo, nie wiem co Ci może przeszkadzać w 7.
Nawet BF3?
Nie kręci mnie ta gra. Wolę tego znienawidzonego CoD ;)
Przecież to praktycznie to samo, nie wiem co Ci może przeszkadzać w 7.
7 to ciemna strona mocy ;)
Nie kręci mnie ta gra. Wolę tego znienawidzonego CoD ;)
problem w tym że niedługo WSZYSTKIE gry będą trzymały graficzny poziom BF3 i nei będą obsługiwały takich zabytków jak XP.
SnT -> Niedługo? To chyba za rok najprędzej bo mniej więcej wtedy będą miały premierę nowe konsole (jeśli nie później).
Ja na razie korzystam z XP bo na 7 i Vista wiele starszych aplikacji nie działa ba nowe gry działają znacznie wolniej. Jak wyjdzie BF3 to chyba się przesiądę i chyba na dobre nastaną czasy w których trzeba będzie kombinować z tym jak uruchomić starszą grę na nowym Windowsie.