Witam. Czy ktoś juz pobierał tę wersję i instalował na komputerze? Bo zastanawiam się czy instalować (czy w ogóle warto) się przesiadać w tak wczesnym etapie z W7 na W8. A mam ochotę wypróbować to nowe coś, wolałbym jednak przeczytać jakies pozytywne komentarze zanim przeinstaluję system. Pzdr.
Te wypowiedzi akurat czytałem i nie ma tam konkretnych wypowiedzi, czy wszystko działa jak należy, tzn. inne dodatkowe programy, czy chociażby gry. Czy są jakies różnice po wyłączeniu Metro i powortu do klasycznych okienek?
Te wypowiedzi akurat czytałem i nie ma tam konkretnych wypowiedzi, czy wszystko działa jak należy, tzn. inne dodatkowe programy, czy chociażby gry.
O Ku&%&!!!! Rozwalasz gościu!
Po pierwsze - instalować system w fazie developerskiej jako system - nice one!
Po drugie - pytać się, czy wszystko działa jak należy. ROTFL!
Ta wersja nie jest do "przesiadania sie" ani normalnego uzywania, a do testowania. Skoro tego nie rozumiesz, to nie powinienes jej dotykac.
legrooch, na kilku forach (chociażby BA) spotkać można ludzi, którzy używali już wcześniejszych buildów ósemki jako głównego systemu. :)
To akurat wiem, że nie wszystko będzie działać jak powinno, ale przetestować może warto.
Więc trochę źle sformuowałem pytanie "...czy wszystko działa jak należy...".
kamil_kriss ==>Na wielu forach czytałem o ludziach, którzy twierdzili, że Bad Company 2 jest do dupy, bo nie ma singla w Becie.
Do wyjścia systemu jeszcze kawał czasu. Prawdziwy kawał z punktu widzenia braków.
Edit:
To akurat wiem, że nie wszystko będzie działać jak powinno, ale przetestować może warto.
I co? Napiszesz raport do MS w sprawie znalezionych błędów? :> Zgłosisz im uwagi? :>
:D Glupi looz nie czytał co klika i nie dosyć że usunął sobie hasła z firefoxa to jeszcze zmienil win7 na win8 :D
legrooch --> Twój cynizm mnie rozwala
Logika i inteligencja może Cię co najwyżej przerastać. Zrozum, co się do Ciebie pisze i przełóż to na demo gry zainstalowane z ciekawości.
Tego builda ciężko nazwać nawet szkieletem. Wypuścili to aby uniknąć "wycieku". ot kontrolowany test, czy zielone światełko się pali;)
Logika i inteligencja to jedno a cynizm to drugie. I najwidoczniej tutaj akurat Ty nie ogarniasz różnicy.
Wiem, że to jest jak demo... konkretnie chodziło mi o to czy jest jakaś konkretna różnica w standardowym okienkowym układzie w Exploratorze, WMP etc. A to jak system będzie śmigał to się dowiem w momencie wypuszczenia go na rynek.
gtx295xD->
Po pierwsze co to ma do tematu, po drugie kłamiesz masz problemy z xp:
https://www.gry-online.pl/forum/bardzo-prosze-pomozcie/z5b06ad8
MS wypuścił tę wersję dla deweloperów, by mogli przygotować się na tworzenie aplikacji pod Metro UI. Ta wersja nawet nie nadaje sie do testowania dla normalnego użytkownika - poczekajcie na betę. Zainstaluj to najwyżej na jakiejś maszynie wirtualnej (np. VirtualBox).
Wiem, że to jest jak demo...
To ma guzik wspólnego z demem. Zrozum to, co napisałem. Demo gry ZAINSTALOWANE z CIEKAWOŚCI.
Poczytaj o fazach rozwoju aplikacji, to nie będziesz klepać bzdur....
Do alphy prawdziwej jeszcze hektar, przy beta 2 stabilizacja zawartości, a ten się pyta o stabilność....
Legruch, oj legruch - ty nadal wierzysz, że standardowy użytkownik, który zainstaluje tę wersję będzie miał jakąkolwiek wiedzę nt. cyklu produkcji takiego oprogramowania? Że rozumieją, co to wersja milestone, alpha, beta, rc, rtm...
Przecież i tak jesynym czynnikiem, który popchnie większość instalujących tę wersję, będzie możliwość pochwalenia się, że się posiada "najnofszego łindołsa"
kamyk ==> Ja nie wierzę, ale z przyzwyczajenia próbuję sprowadzić na dobrą drogę :)
Ja nie wierzę, ale z przyzwyczajenia próbuję sprowadzić na dobrą drogę :)
Misjonarz jakiś?
Co tam google? Słowo święte określa zadania misjonarza:
"Idźcie i nauczajcie wszystkie narody".
kamil_kriss---> Przez BA masz na myśli BetaArchive? Jak tak to podaj login nie widziałem tam jeszcze Polaków :)
legrooch---> Ale naprawdę sporo ludzi używa 8 jako głównego systemu. Poszperaj po MDL, wspomnianym BA, czy Neowinie. Tak naprawdę to teraz na niektórych forach to już jest masówka, ale przed Dev Preview też troche ludzi się z tym bawiło.
EG2006_43107114, tak, login mam podobny do tego chyba, ale mało postów mam na liczniku. Polaków kilkoro siedzi tam na pewno. :)