windows 10 aktualizacji
Mam pytanie czy jak pobiorę teraz to będę miał za darmo czy tylko na rok
Tak, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo choiny. Pewnie dlatego, że Święta się zbliżają, to ludzie choin potrzebują.
Tlumaczylismy ci to juz w tym watku:
https://www.gry-online.pl/forum/widows-10-jak-go-oceniacie/z4d2f50c
Zęby potem nie było żeby wszyscy zaczęli by płacić bo microsft zmieni zdanie tego się obawiam
Będziesz musiał płacić, to taka podpucha! Poczekaj rok, dwa dla pewności. Poza tym teraz W10 to wersja beta.
No przecież wiem że to jest podpucha ja skurwysyn a ludzie aktualizują a potem Microsoft powie proszę zapłacić i to będzie cyrk dla pc.
Na Xbox one będzie za darmo Windows 10. Nie ma żadnych informacji że będzie jakaś mikropłatność jednak płace abonament i inni użytkownik więc mowie jeszcze raz Microsoft wspomniał że płacić będą pc a konsoliści nie
Ty najpierw naucz się pisać po naszemu tak by można cię było zrozumieć.
Windows 10 jest za darmo dla użytkowników co mają oryginalne Windows 7 oraz 8/8.1.
I nie będzie żadnych opłat dodatkowych. Masz przykładowo W7 w wersji Home Premium - dostajesz W10 w wersji Home. Proste.
Aktualizacją darmową NIE SĄ OBJĘTE wersje Enterprise - czyli wersje za które Microsoft trzepie najwięcej kasy bo są to licencje dla dużych przedsiębiorstw.
Jedyna opcja płacenia za W10 to wtedy jak chcesz mieć oryginalną licencję dla zasady gdy zaktualizowałeś W7 lub W8/8.1 w wersji aktywowanej nielegalnie.
Największym zyskiem dla Microsoftu z aktualizacji do W10 dla posiadaczy wcześniejszych systemów jest rozgłos (co się udało) i poprawa wizerunku firmy. A jak się dużo mówi o czymś to tak czy siak się to sprzedaje.
Kasę M$ i tak trzepie z przedsiębiorstw, które jeśli chcą zmienić system na W10 to i tak muszę bardzo słono zabulić.
Koniec tematu.
Pobrałem dzisiaj Windows 10 i jest git majone polecam wszystkim ;P
To jest idiota, chwali wszystko to co ma w niebogłosy.
Jak tam Marcin? Nadal grasz we wszystko na full detalach na tej swojej gównianej karcie?
Pobrałem dzisiaj Windows 10 i jest git majone polecam wszystkim ;P
lecz się na głowę, masz zaburzenia
Jest napisane jak krowa na rowie że kto miał legalnego windosw 8 i 7 to może porać do 2016 29 lipca i wtedy już na zawsze będzie miał go za darmo.
kalfior1457889 [ 0 ] - Centurion
Na Xbox one będzie za darmo Windows 10. Nie ma żadnych informacji że będzie jakaś mikropłatność jednak płace abonament i inni użytkownik więc mowie jeszcze raz Microsoft wspomniał że płacić będą pc a konsoliści nie
kalfior1457889 [ 0 ] - Centurion
Jest napisane jak krowa na rowie że kto miał legalnego windosw 8 i 7 to może porać do 2016 29 lipca i wtedy już na zawsze będzie miał go za darmo.
ponawiam - lekarz psychiatra zalecany, masz zaburzenia własnego "ja"
Myślicie że się przejmuje waszymi pierdoleniem a wręcz a z was ubaw mam
Dwa dni temu dla Ciebie to była podpucha, teraz już nie. Coś się zmieniło? Informacja na stronie microsoftu pewnie jest taka sama od dłuższego czasu.
Tak jak my z Ciebie Marcinku, tak jak my z Ciebie. Jesteś żywym dowodem na to, że da się funkcjonować nie mając/nie korzystając z mózgu a przy tym sprawiać pozory bycia człowiekiem.