Wina nagrywarki, czy płyty ?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
07.10.2015 07:49
1
odpowiedz
zanonimizowany891786
66
Generał

Wina nagrywarki, czy płyty ?

Cześć, tak się zastanawiam. Kupiłem w sklepie płytę dvd esperanzy. Płyty nie zbyt cieszące się dobrą opinią, ale co tam, majątku na to nie straciłem;) Włożyłem płytę to napędu w laptopie i normalnie ją kompik wykrył, nagrałem jak trzeba, nagrywanie zakończone sukcesem ( nagrywałem z najniższą prędkością ) i po nagraniu problem taki, że nie widzi mi tej płyty w napędzie. Pobuczy, pobuczy.. i nic. Jakiś czas temu miałem podobną sytuację, ale miałem możliwość sprawdzenia płyty na innym kompie i mimo, że u mnie napęd jej nie widział na innym komputerze normalnie była zawartość nagrania. Teraz tego nie sprawdzę bo nie mam takiej możliwości. Czy to wygląda na kończącą się żywotność napędu/nagrywarki cd, czy to raczej doszukiwać się problemu w jakości płyty ?

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl