Win 7 problem z odpalaniem gier

Forum Gry Symulacyjne
Odpowiedz
11.12.2011 13:17
😊
1
odpowiedz
jarcio85
6
Legionista

Win 7 problem z odpalaniem gier

Witam wszystkich ! Mam problem od niedawna zakupiłem komputer z WIN 7 i synek chciał aby mu zainstalowć grę Euro Truck Symulator więc to uczyniłem ale problem w tym że gra nie uruchamia się na tym Windzie. Próbowałem metodę zgodności z WIN XP i też nie pomogło Dlatego zwracam się do Was o Pomoc. jeśli ktoś wie jak to odpalić byłbym wdzięczny bo Synek mi żyć nie daje :)) Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za wszelakie porady.

11.12.2011 13:23
Mr.Kalgan
2
odpowiedz
Mr.Kalgan
226
Gold Dragon

Jeśli to Win 7 Home to możesz nie odpalic (sprawdź czy gra jest na liscie kompatybilnych). Natomiast na W7 Professional tryb zgodności jest pełny, mozna takze zainstalowac całego XP za darmo jako tryb wirtualny.

11.12.2011 13:28
3
odpowiedz
Kyodmun_NPC
37
Generał

W Win7 Home tez moze zainstalowac wirtualna maszynke z winXP ale musi posiadac obraz Xp.

11.12.2011 13:29
4
odpowiedz
jarcio85
6
Legionista

Windows to WIN 7 Ultimate

13.12.2011 22:25
RPRT07
5
odpowiedz
RPRT07
51
Maximum Impact

[1] Mi na WIN 7 x64 Euro Truck Symulator chodzi bez zarzutów.

Forum Forum Gry Symulacyjne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl