Wiele gier TANIO! Battlefield 3, burnout, i inne
Witam serdecznie posiadam klucze Origin do 9 nastepujacyc gier.
1. Crysis 2 Maximum Edition
2. Burnout Paradise: The Ultimate Box
3. Dead Space
4. Medal of Honor
5. Mirror's Edge
6. Battlefield 3
7. Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
8. Populous
9. The Sims 3 + KLUCZE do dwóch dodatków( High End Loft Stuff i Late Night )
+ jeżeli ktoś zdecyduje się na wszystkie klucze to dorzucam możliwość pobrania ścieżki dzwiękowej Battlefield 3 i The sims 3, wszystko w FLAC lub mp3. Albo moge osobno sprzedać możliwość pobrania tych ścieżek dzwiekowych.
Posiadam też dodatkowo klucze do 6 gier na steam:
1.Dead Space
2. Burnout Paradise: The Ultimate Box
3. Medal of Honor
4. Crysis 2 Maximum Edition
5. Mirror's Edge
6. Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
powyższe klucze też nigdy nie były aktywowane.
Allegro jak najbardziej możliwe.
CENY DO NEGOCJACJI!''
posiadam 2 klucze do każdej gry.
Nie duplikuj tematów, jeden już jest, wystarczy.
Poza tym tego typu forum jest miejscem, gdzie praktycznie każdy zna wszelkie promocje, nikt tego nie kupi w cenie innej jak te plus/minus 20 zł za całość.
ile za bf3?:) nie zalapalem sie na bundla ;D
za 3zl moge ewentualnie wziasc ;)
(serio^^:)
no chyba, ze komus, lezy i sie marnuje ... =]
czapi - nie masz jakiś gier na wymianę? ja mam wolny key bo kupiłem drugi zestaw dla simsów, reszta kluczy wolna :)
[5] no niestety nic nie mam .. ;/ moze jakis zawieszony bf3? ;D Kiedys sie odwdziecze ;P ewentualnie jakies karty steam, ale to chyba jedynie z l4d cos mam
a tak serio to jak czegos szukasz to nie ma problemu, moze kiedys sobie kupie bf3 albo poczekam na bf4 ;) poprostu z tym bundlem trafili na "sezon urlopowy" i mi troszke przeszlo kolo nosa ;>
/edit wlasnie sprawdzilem i jedynie co by bylo to 4 karty z l4d i jakies itemki z doty2..wiec raczej slabo ;)
spoko .. nie pali sie ;) nick jak tutaj? ;]
czapi - to odezwij się do mnie jutro na steam to jakoś się dogadamy, dziś już padam, idę spać :)
^^ odezwalem sie na "huzio" jak to nie Ty to daj znac :)
ja bede jutro pewno i tak jakos kolo 16 po pracy :P
Maciejkami - a czy ja szukam jakichś gier? Do tego nigdy bym nie kupił konta, więc nie :)
Czapi - tak Huzio to ja, nie chciało mi się zakładać nowego konta jak już jakaś ksywka się przyjęła na stałe, a wiadomo że tu nazwy nie da rady zmienić :P
Więcej info kolo na jaką platformę jaki stan czy są wg,sprawne dobry Allegrowicz chyba z ciebie nie będzie :)
spoiler start
ile byś chciał za taki zestawik ?Lukaszenka :)
spoiler stop