Wiedźmin - zrobienie obu zadań dla Yaevinna i Zygfryda w III akcie

Forum Gry RPG
Odpowiedz
14.09.2013 21:27
claudespeed18
1
odpowiedz
claudespeed18
224
Call me Snake

Wiedźmin - zrobienie obu zadań dla Yaevinna i Zygfryda w III akcie

Wiem, że oba zadania się wykluczają ale napotkałem na wypowiedzi na forach gdzie ludzie opisują, że mogli je zrobić razem. Nie był to chyba błąd przed patchami a może jednak, wątki były dość nowe, jednak nigdzie nie opisują jak można to zrobić. Próbowałem kilku sposobów ale póki co nie rozkminiłem sprawy.

Wziąłem oba questy i zacząłem działać na cmentarzu[zrobienie najpierw dla elfów oznacza wyjście przez kanały(teleport jest niszczony) a tam podbiega dzieciak od razu], więc wybór puszczenia elfów z cmentarza i pójście do Zygfryda oznacza anulowanie pomocy elfom w kanałach, tak więc nie mowiłem nic Zygfrydowi. Więc quest wciąż otwarty i zdobyte XP tylko za potwory. Potem robienie quest dla elfów i zakonczenie go. Wyjscie kanałami, dzieciak, akcja w banku, pomoc elfom. Pomyslałem ze teraz powiem Zygi o tamtym i dostane te 6500 za quest ale on wali focha i potem nie chce gadać, nawet jak wracam po medytacji. Przejscie z tym questem do kolejnych rozdziałów pewnie go anuluje, tak wiec jak zrobic to niby oba te questy? Ktoś próbował? Zastanawiam się czy gdybym pomógł Zygowi w banku to by nie puszczał focha i możnaby mu powiedzieć o tamtych ludkach z cmentarza ale tego nie wybiore i tak(Zakon jest bee!) a osoba, która zaliczyła oba questy pisała, że wybrała i tak elfy. Więc został mi jeszcze jeden pomysł. W trakcie kończenia questu dla elfów w kanałach anim pogadamy w Yaevinem to można chyba uzyc szybko teleportu zanim on go zniszczy, jednak wtedy pogadać z Zigi oznacza pewnie również anulowanie dla elfów, bo nie pogadamy z Yaevinem już. Jak z nim pogadamy to teleport niszczy i tak to jest.. Może to wygląda zawile ale jak ktoś grał i próbował tego to zrozumie ;). No więc jestem po banku i pozostał mi wciąż otwary 'Sześć stóp..' ale Zigi ma focha więc chyba nie da się tego zrobić.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl