Wiedźmin 3 Teraz albo nigdy wpływ opcji dialogowych

Forum Gry RPG
Odpowiedz
14.06.2019 14:26
1
odpowiedz
Rafael0091
24
Chorąży

Wiedźmin 3 Teraz albo nigdy wpływ opcji dialogowych

Mam pytanie. Czy jeżeli na zakończenie zadania Teraz albo nigdy wybiorę wpierw drugą opcję dialogową ,,zostań'' a następnie trzecią opcję żegnaj to wpływ na fabułę będzie identyczny jakbym od razu wybrał pierwszą opcję dialogową żegnaj? Czy nie niesie to za sobą komplikacji w dalszej części gry w romansie z yen. Bo ta pierwsza opcja dialogowa i reakcja djiskry są dość cierpkie, a rozłożenie na 1 i 3 opcje jakby łagodniejsze, ale nie wiem czy ma to wpływ inny na fabułę.

14.06.2019 14:31
2
1
odpowiedz
Co_NPC
101
Senator

Wybierz to co uważasz za słuszne, nigdy nie zrozumiem ludzi co patrzą na poradniki, albo szukają porad bo chcą mieć jak najlepsze zakończenie.

post wyedytowany przez Co_NPC 2019-06-14 14:32:45
14.06.2019 15:16
3
odpowiedz
Rafael0091
24
Chorąży

Wolę znać odpowiedź na konkretnie zadane pytanie, niż mądrość życiową jakiej mi udzieliłeś. Odwdzięczę się mądrością kto pyta nie błądzi

14.06.2019 15:36
Kerth
😂
4
1
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

Kiedy on ma rację, jaki sens grać w grę z wyborami jeśli nie masz własnego zdania. LOL

14.06.2019 15:38
5
odpowiedz
Rafael0091
24
Chorąży

Skąd od razu założenie, że gram z poradnikiem etc. Po prostu ta jedna opcja mnie interesuje i tyle...

14.06.2019 15:49
6
odpowiedz
Jederemiasz_NPC
203
Legend

>>> Rafael0091

https://wiedzmin.fandom.com/wiki/Teraz_albo_nigdy
Konsekwencje
Jeżeli Geralt pomoże Triss – magowie przeżyją, ale nasili się wrogość wobec nieludzi zamieszkujących Novigrad. Z tego powodu w zadaniu Wielka ucieczka Zoltan nie może pomóc Geraltowi i Yennefer uratować Margaritę Laux-Antille.
Jeśli Geralt nie pomógł Triss – czarodzieje będą chwytani i zabijani podczas pogromów w Novigradzie. Tym samym Zoltan może pomóc Geraltowi i Yennefer uratować Margaritę Laux-Antille.

Zadanie nie ma wpływu na udział Triss w Bitwie w Kaer Morhen.

Jeżeli Geralt wyznał miłość Triss – czarodziejka sama jedzie do twierdzy.
Jeżeli Geralt pozwolił Triss odpłynąć – czarodziejka zostaje zaproszona do twierdzy przez Yennefer.

post wyedytowany przez Jederemiasz_NPC 2019-06-14 15:50:16
Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl