WIedzmin 3 po premierze
Skoro premiera 19 V to jakim cudem masa (i nie redaktorzy dostajacy wczesniej do recek) juz gra jak tutaj http://www.twitch.tv/directory/game/The%20Witcher%203:%20Wild%20Hunt Jest przeciez predownload czy jak to sie tam zwie i 19 start...
Na torrentach coś tam już jest.
Mattin bo patch 1 day już wyciekł pisali o tym na miasto gier. Niestety tak sie kończy robienie gier DRM Free :(.
Nic nie wycieklo, po prostu niektórzy mają wczesniejszy dostep do gry.
BTW ja w przeciagu godziny odbiore kolekcjonerki i bede gral ;)
gdzieś tam w Polsce jest hucznie zapowiadany event pod szyldem nocnej premiery Wiedźmina 3 bodajże 19 maja... o ile w przypadku Diablo 3 było to zasadne bo nie było wyjątków że jedni grają w dniu premiery a inni 4 dni wcześniej tak tutaj jest to kompletnie bez sensu
https://twitter.com/Marcin360/status/599236523993800704
Ludzie streamują bo CDPR nie ma nic przeciwko temu, a na to że niektóre sklepy się wyłamały i sprzedają grę wyraźnie wcześniej wpływu nie mają - nikt nic na to nie poradzi.
Tak czy siak wersja PC startuje równo dla każdego - we wtorek o 1 w nocy.
Dżizas, nie se grają i rok wcześniej. Co mnie to obchodzi? Poza tym po cholerę oglądać jakieś strimy czy lecpleje - żeby sobie tylko psuć zabawę?
Ogame --> Gdzie zamawiałeś, że już dziś będziesz miał..? :O
Boojan27
Jedna z game.co.uk wersja na Xbox One + podpisy tworcow na takiej metalicznej okladce.
Jedna z Amazonu w wersji na PS4.
Jedna z nich dzisiaj dojdzie na 100% druga moze sie opoznic.
Nice... ;) Za granicą chyba tak się przyzwyczaili, że wszystkie premiery mają przed nami, że postanowili zachować tradycję i nie czekać na 19... :D
Wystarczy miec kogos znajomego w sklepie zeby sprzedal wersje konsolową "pod ladą". Pare dni temu nawet widzialem streama wersji gry z arabskimi napisami.
nie dość, że konsolaki w końcu mogą zagrać w prawdziwą grę PC to jeszcze nie maja honoru czekać na 19 maja
eglume --> Co ma honor do rzeczy..? :D Zarówno ty, jak i ja, gdybyśmy mieli możliwość też załatwilibyśmy sobie Wieśka wcześniej...