Wiedźmin 3 i znikające DLC na GOG-u

Forum Gry RPG
Odpowiedz
22.05.2015 16:58
1
odpowiedz
zanonimizowany980453
48
Pretorianin

Wiedźmin 3 i znikające DLC na GOG-u

Mam dość nietypowy problem. Otóż zdecydowałem się na to całe GOG Galaxy na próbę i stało się coś dziwnego. W momencie, gdy już grę miałem z nim połączoną, zweryfikowałem sobie pliki i zaktualizowałem do najnowszej wersji grę, zniknęły mi z listy DLC, tj. nie mogę ich już pobrać, zarówno w kliencie, jak i przez przeglądarkę na stronie. Wszystko inne jest na swoim miejscu. Moje pytanie zatem brzmi: czy po instalacji/integracji z Galaxy ktoś miał podobny problem czy mój przypadek jest jakiś odosobniony i powinienem to sobie z GOG-iem osobiście wyjaśnić?

23.05.2015 14:45
2
odpowiedz
Hummer666
1
Junior

Mam tak samo .jak uruchomiłem kompa na następny dzień dlc znikły a to było po aktualizacji do v1.03

23.05.2015 14:47
Irek22
👍
3
odpowiedz
Irek22
166
Legend

Nie używam beta-Galaxy -> z GOG.com ściągam wszystko ręcznie -> cieszę się grą (w tym DLC).
Naprawdę nie wiem po cholerę używać tego całego Galaxy, tym bardziej, że jest on w powijakach.

23.05.2015 15:48
nagytow
4
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Masz na koncie "kupione" Free DLC Program?

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl