Niestety nie mogę zaliczyć tego zadania. W kluczowym momencie zdecydowałem, że nie oddam Puggowi receptury. W poradniku przeczytałem, że po pewnym czasie on i jego ludzie powinni na mnie napaść, ale nic takiego nie nastąpiło, choć kręciłem się koło miejsca zasadzki dość długo. Prosze o pomoc!
A w jakich godzinach się kręciłeś koło tego miejsca? Bo nie pamiętam już dokładnie ale chyba napadali Cię jakoś w godzinach wieczornych/nocnych.
Chodziłem i w dzień i w nocy. A może robię to w złym miejscu. Gdzie dokładnie ma nastąpić ta zasadzka, bo ja jestem w okolicach ich kryjówki.
W momencie jak wyjdziesz z Floatsam ten facet cie zaczepi i bedzie rozmowa
Właśnie o to chodzi, że ja nie oddałem mu tej receptury. On się rozzłościł i powiedział że jeszcze się spotkamy. No i jak właśnie czekam na to "spotkanie". Przeczytałem, że po tym zdarzeniu Pugg powinien mnie gdzieś w lesie zaatakować i po jego zabiciu quest ma być zaliczony.
Jezeli dobrze rozumiem i dobrze pamiętam to jest to koniec misji. On ci grozi, ale nic nie zrobi. Ta zasadzka jest jak się zdecydujesz oddać mu recepturę. Jeśli dobrze pamiętam, to możesz zmienić decyzję podchodząc do niego tam gdzie cie pierwszym razem zaczepił, ale pewien nie jestem
Niestety to chyba jakiś bug. Cóż jedno zadanie w plecy :( Dzięki za wszystkie podpowiedzi.
Wgraj poprzedni zapis i tym razem daj mu tę recepturę, potem jak weźmie cię do swojej kryjówki będziesz mógł posiekać jego i jego kumpli.