Wiedzmin 2 patche
Witam zainstalowałem dziś wiedzmina 2 i przy pierwszym uruchomieniu uruchomił się auto patcher i pobrał jakiś update 112MB ale w czasie instalacji gry pobrałem patche 1.1 , 1.2 , 1.3 i 1.35 skąd mam wiedzieć czy wersja gry jest najnowsza ? jak w menu nie pisze a ten autopatcher pobrał tylko jakieś update 112 mega ?
wejdź do folderu z grą i otwórz plik "readme_PL.rtf". w pliku powinna być zapisana wersja ostatniego patcha
No niby pisze ze jest najnowsza wersja ale teraz mam drugi powazny problem juz po samym początku gry gdy otwiera sie ta brama i mam pomóć królowi foltestowi nagle znika mi mapka znikają mi podpowiedzi gdy nacisne m zamiast pokazać się mapa nic się nie dzieje tylko gra wisi gdy znowu nacisne m gra się odwiesza to samo gdy nacisne C zamiast wejsc w zdolności gra wisi gdy znowu nacisne C gra się odwiesza to samo w przypadku ESC gra sie zawiesza zamiast wyjsc do menu. Grę moge zamknąć jedynie za pomocą alt+ctrl+delete zakończ proces proszę was o jakaś pomoc bo bardzo byłem napalony by grać w naszego polskiego wiedzmina
Hm.. Znika Ci HUD? Może przypadkowo wciskasz [H]? O ile pamiętam, to ten klawisz jest domyślnie odpowiedzialny za chowanie HUD-a właśnie i wtedy gra zachowuje się tak jak opisujesz.. A przynajmniej w wersji preview tak było.. ;)
Wielkie dzięki nacisnołem sobie przypadkiem H a dlatego ze gram dopiero pierwszy raz niewiedziałem ktory klawisz za co odpowiada z drugiej strony to bardzo dziwne ze tak się dzieje przez nacisnięcie H. Teraz juz nie widze żadnych blędow gra się bardzo przyjemnie i plynnie co dziwne duzo osob pisze ze gra sie dlugo wczytuje a u mnie pierwszy raz widze ze gra wczytuje się 3 sekundy