No w sumie już kiedyś pracowałem i miałem wypłatę. Ale wtedy to była taka praca dorywcza, a teraz jest już taka normalna, rzekłbym nawet poważna praca.
Poważna? To chyba w sejmie.
Wiwi -> Może Kangur? Jak już jedziesz tak zagranicznie to niech to będzie mocno pojechane zwierzę :P
Kangur xd ja nie wiem skąd ci takie pomysły do głowy przychodzą ;d
Tomal -> a no to pochwal się gdzie pracujesz? :P I gratuluję :) Ciekawe co ja zrobię ze swoją pierwszą wypłatą .. ;d a nie, zaraz. Wcześniej muszę znaleźć pracę.
oj ludzie ludzie ;d
Pan da, Pan da .. Kan gur, Kan gur? chyba nie zadziała, co najwyżej bedę miał pewne wyżywienie i pokój bez klamek :P
Apo --> Pracuję w takiej nowej, małej firmie informatycznej jako programista. Aktualnie programuję w C#.
Tomal -> gratuluje, sam też chciałbym w jakiejś małej firmie znaleźć pracę na dobry początek. Tylko jeżeli chodzi o mnie to główny kierunek - flash. Generalnie jak tam wrażenia u Ciebie?
Apo -> to nie dostane pokoju bez klamek, a raczej cele z kratami na długi czas :P
Ogólnie spoko.
Jest bardzo fajnie, firma jak na razie składa się z 4 osób. Ogólnie widzę, że dużo mogę się tam nauczyć. Firma jest w fazie rozkręcania, ale widzę że wszystko idzie w dobrym kierunku.
Najbardziej się cieszę, że na dobrych ludzi trafiłem. Muszę się tylko starać, a na pewno z nimi nie zginę.
Wszystkiego najlepszego wiewiórk i adrem. :)
adrem-> Wiewiórka masz jeszcze ^^
dobra, i tak wszyscy wiemy że ja jeden się jeszcze łapię na to święto :D
spoiler start
staruchy!
spoiler stop
Co z tego, że staruch? Na dzień dziecka się jeszcze łapię :D
Człowiek ma tyle na ile się czuje :D
Dentysta sadysta! Sesesese...
Dasz radę! Tylko fotela nie ściskaj za mocno :D
W razie "W" strzel sobie kielona na rozluźnienie. Chyba już Ci wolno? :D
A mają być przed wizytą. Po co Ci później? Ty masz nie czuć bólu siedząc na tym fotelu i mając palce i przyrządy tortur w ustach :P Później to już samo przestanie boleć :D
Później, to jest w czasie wizyty. Nie chcę, żeby mi znieczulenie przestało działać w połowie zabiegu
I sso, nie daem rady? Daem!
No, przeżyłem, ale uzębienie mam chyba bardziej dziurawe niż polskie drogi :)
Mam, ale z licznymi ubytkami. Tak, drogie dzieci, trzeba używać nici dentystycznych.
A ja tam nitek niteczek czy innej dratwy nie używam.... i powiem szczerze jakoś się trzymam :)
W moim przypadku wystarczy tylko zwykła szczota do kłów , trochę miętowej pasty i po prostu trzeba szorować aż się kurzy ;)
Wizyty u sadysty robię co pół roku... przyznam szczerze że więcej tej jego twarzy widzieć nie chcę...
Jak pomyślę o tym wiercącym ustrojstwie, to uuUUuuu... aż mi ciary po plecach przechodzą...
Tak więc dla świętego spokoju lepiej o te kiełki dbać, bo to zarówno dobre dla nerwów jak i portfela...
A jak wiemy są większe priorytety czasem , a kasy brak :P
Tak na marginesie.,..odebrałem dzisiaj prawko...i już mogę legalnie używać swojego pojazdu....hurra!!!....
Brawo luki!
A tak na jeszcze większym marginesie, właśnie czczę piwkiem Dzień bez Alkoholu :)
Nie ma czasu do stracenia.
Pakujcie burbon , bierzcie kobiety i pędem do schronu.
*fanfary*
10 000 post
*fanfary*
dzięki Apo, chociaż nie wiem czy jest czego bo obawiam się że nasz krasnolud ma rację ;)
Racja spamer...ja nie mogę się doczłapać do 6 tyś. postów...a gdzie tu do 10 tyś...
no to pogratulować tytułu spamera ;d Też do 10000 jeszcze trochę brakuje.
Ktoś jeszcze oprócz mnie ma w najbliższym czasie egzamin zawodowy?
edit: ach pamiętam jak czekałem na 6000 post ;d
...Ja nie wierzę, że to jeszcze działa !
SIEMAAAAAAAANO EKIPA !!!!!!!!!!!
adrem --> Nie ma to jak gorące powitanie. : )
joł.
to był w ogóle jakiś księżyc?
Ja też "gówno widziałem", a nie zaćmienie(piszę w cudzysłowiu, aby przypadkiem ktoś niepomyslał, że za zaćmienia po sraczu szukałem)
TO wczoraj była noc? (Od 20:00 urwał mi się film :P)
Był księżyc, był - trochę się widziało.
Apq --> też chudnę. W ciągu ubiegłego tygodnia zeszło równe 6 kg. Jeszcze kilka w przyszłym i będzie forma wakacyjna ;)
też chudnę. W ciągu ubiegłego tygodnia zeszło równe 6 kg.
Chcecie swoje kilogramy z powrotem? Chętnie Wam je oddam, fajnie wiedzieć skąd przyszły.
witam Remo po długim czasie :)
Ja planuję właśnie jeszcze kolejne 5-6 kg w dół i będzie bardzo dobrze.
Za dużo siedzenia przy PC, za mało ruchu, rutyna - no i masz Ci los, sadło rośnie. Na szczęście daleko mi do Kung Fu Pandy.
ValkyreX --> Aż się zdziwiłem, gdy zobaczyłem, że się tu jeszcze udzielasz. Kurde, to już prawie trzy lata na GOLu... ;)
Może nie cała Kraczma, ale duża część... : )
Tomal --> Nie musisz przecież się wysilać. Wystarczy jakaś konkretna dieta i kilogramy same schodzą.
---
A poza tym padało dzisiaj.
kurde panowie ... 19 dni bez posta ... coś się dzieje ..
Wiewiór --> A w którym kierunku jest do Ciebie?
A to nie. W tamtą stronę raczej na pewno nie będę jechał....
Ja to ostatnio przeważnie na Kołobrzeg jeżdżę.
Tomal -> trzeba sobie jakoś urozmaicić urlop ;P
Remo, Hobbit -> zapraszam, oscypkiem może nie poczęstuje, ale góralską herbatką z naciskiem na góralską czemuż nie :)
Apo -> no to skoro znasz kierunek, to kieruj się tam :)
Na Krupówkach jest jakichś czterech sprzedawców oscypków na metr kwadratowy, więc to raczej nie problem :)
Wiwi -> Ty uważaj kogo zapraszasz. Bom jeszcze gotów skorzystać :P A ja to Ci się całą rodziną do domu wproszę :P
Może jeszcze nie w tym roku, ale...
A ja w Zakopanem niedawno byłem....
Trochę to człeka denerwuje jak ino budy wszelakie jedna obok drugiej poustawiane i ci każda sprzedawczyni do ucha wrzeszczy , że to jej oscypki to najlepsze są.... Ja wziąłem serek od tej "najpikniejszej" oczywiście. :)
A co najbardziej z Zakopca zapamiętałem?.... Ano 23km przełażone na trasie od parkingu aż nad Czarny Staw. Oj ciężko było... , mówię wam :P A teraz się dziwią , że nawet nogą ruszyć nie mogę.
Ishimura --> Znam ten ból, w ubiegłym roku pokonałem trasę. Nie byłoby tak źle, gdyby nie ulewa która nas napotkała po drodze. I strasznie duszno wtedy było.
Wiewiórk --> Jak Ty jesteś w stanie znieść smród tego paskudnego, przesolonego sera 24/7 ? :)
U mnie zaczęło się lato, człowiek zaczyna powoli dogorywać. Don't liek eet. Wracaj chłodna pogodo, niech nadejdzie wreszcie jesień.
A tam, wakacje liczę już od maja, to tylko "drobne" zakłócenie spokoju :) Teraz byle do rekrutacji :)
Siema wszystkim! Ja tu się jeszcze nie wpisywałem, ale mam szczerą nadzieje że nikt nie ma nic przeciwko. Wszyscy się zgadzają? Świetnie. Moja siostra kupiła sobie kota, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że kot jest rasowy a kosztował... 1500zł! Święty Stevie, przecież za taką magiczną sumkę można kupić bardzo fajne rzeczy (konsolę np.) no ale porównywanie kota do konsoli jest zapewne bez sensu. Cóż, mi wystarczy mój kocur kupiony za symboliczną złotówkę, może nie jest to rasowiec pełną gębą, ale bardzo pocieszny zwierz. A wy wydalibyście tyle pieniędzy na kota czy psa?
PS. Dam zdjęcie tego kociaczka -
Pieniędzy rzeczywiście sporo, ale kot w sam raz na obia... słodki, znaczy się :)
A ja w weekend mam 4 egzaminy!!!!
Gratulacje! :)
Nie no, powodzenia życzę.
To w takim razie to byłby baardzo drogi obiad;) Ale przynajmniej po szlachecku, wręcz elitarne danie!!xd
Jeckyl -> nie strasz ;P
Remo -> ee, dobry łoszczypek nie jest zły, a smród to chyba tylko turyści czują :P Krupówki omijam szerokim łukiem w sezonie.
hobbit -> matura zdana, to gdzie teraz expa będziesz nabijać i przedłużać swoją e-brode ? ;P
poza tym kto tu jest odpowiedzialny za pogodę? to co się dzieje to porażka, od tygodnia dzień w dzień praktycznie cały czas pada ...
Wiewiór --> To ci współczuje z pogodą. U mnie przez cały tydzień było ciepło i słonecznie. Dopiero dzisiaj od rana cały czas pada.
Urlop czas zacząć.....jak ja lubię to słodkie lenistwo...
Właśnie tylko żeby pogoda dopisała...
Lubie ten czas, kiedy budzisz sie po imprezie a tu wieczór ;d
wakacje... tylko roboty brak.
Ja poproszę. Sorry, że tak piszę, mimo tego, iż nigdy tu nie byłem, ale jakoś wątek rzucił mi się w oczy.
spoiler start
xboxox1[małpiszon]o2.pl
spoiler stop
Z góry dzięki. :)
Apo-> Zaliczyli na szczęście ale wyniki mojej matury bez rewelacji :P Mam nadzieję, że dostanę się tam gdzie planuję.
Tak jak i ja. Właśnie siedzę i obgryzam paznokcie, bo ogłoszenie wyników rekrutacji na UJ ma być jutro :)
Val, los_hobbitos --> A gdzie chcielibyście się dostać na studia? Gdzie składaliście dokumenty?
Ja chciałbym na Jagielloński, dziś o 18 wyniki rekrutacji. Jak na razie dostałem się na historię na Uniwersytet Wrocławski, nie jest źle :P
Dostałem się...
*zakłada okulary*
...na UJ.
YEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAA!
David Caruso lubi to.
gz
los_hobbitos - zmywak w Angli czeka lub ogórki w Niemczech. Spokojnie, spokojnie to za min 5 lat. GRATULACJE ! ! !
Apo założył nową część !
https://www.gry-online.pl/forum/wesolkraczma-cz-134-amczarklosew/z8af0728?N=1