Wasze ulubione ksywki na forum
Ksywki czasami potrafią być oryginalne i kreatywne. Mi np. bardzo podoba się
Dzieki. To jest gimnazjalny relikt, spamowalem i trollowalem wtedy na potege. Ban za banem, coraz glupsze nicki. Akurat na tym sie karuzela zatrzymala.
tak
Mutant z Krainy OZ kto w gimnazjum nie był trollem niech rzuci kamieniem ;)
Ja lubie te długie ksywki, które mają w sobie coś tytularnego, szlacheckiego lub przydomkowego np. Papież Flo IV, Mutant z Krainy OZ, Aeglos Gil Galada itd., ale mam też sympatię do krótkich ksywek (bardzo krótkich), np. zawsze miałem słabość też do coy2k, ronn, Łosiu, Flyby, massca itd.
Było parę ksywek, które były tak charakterystyczne, że do teraz się je jakoś kojarzy, a przecież nie zawsze pochodziły one od osób, które robiły jakąś zawrotną karierę na forum.
Za to na "starość" dostałem małej alergii na nicki pochodzące od postaci/rzeczy znanych z filmów, gier itp. Przykładowo oglądam se Diunę, słyszę Kwisatz Haderach, i już nie mogę się skupić, bo przed oczami mam ścianę forumowego tekstu.
gdzie jest Gęsty?!
Gestochowa zginal w tym samym czasie co A.l.e.x. Przypadek?
Pytanie tylko, która wersja byłe realna, a która zmyślona. Podlaski Baron, czy (były) podlaski bezrobotny :)
Nieee. to nie mogła być ta sama osoba... albo byłby to absolutny geniusz na miarę klocucha. Dwie tak skrajnie różne postaci i dwa tak skrajnie różne uniwersa...
Twoja ksywka jest zupełnie ok.
Natomiast awatar współgra z awatarem czewonodupnego xD
Przez to, ze od 15 lat korzystam z gola tylko przez telefon, zapomniałem w ogole ze avatary sa xD
Znalazłoby się pewnie kilka, ale jakoś nie przychodzą mi do głowy. Natomiast Apsik no to tak, jak najbardziej. Pewnie jeden z fajniejszych, jakie widziałem w całym swoim internetowym życiu.
moja ulubiona jedziemy do gęstochowy (super ksywka, rodzina wlodzixa, sympatyczny)
a najmniej bulzaj (ksywka i człowiek słabi)
https://www.gry-online.pl/users/illuminackiretpalianinnajezdzcazdalekiegokosmosu/y6f29d1