Jak prezentują się wasze stanowiska komputerowe/konsolowe? Pochwalcie się w komentarzu. Wątek założyłem z powodu tego, że wreszcie moje stanowisko jest kompletne. Mam nowy monitor i klawiaturę.
Stanowisko nie jest ostateczne, raczej bardziej przejściowe i chwilowe z racji tego, że będę się za niedługo przeprowadzać. Docelowo tv będzie wisiał, na ten moment wygląda to tak:
Pod klasycznie niewłaściwym kątem, z klasycznie brakującym miejscem na wygodne używanie klawiatury i myszy jednocześnie.
Drukarka jest Brother xd
I klasycznie monitor naprzeciwko okna, żeby światło wypalało oczy.
Bardzo rzadko siedzę w dzień przy komputerze, 90% mojego czasu przy kompie jest po godzinie 20.
Pod klasycznie niewłaściwym kątem, z klasycznie brakującym miejscem na wygodne używanie klawiatury i myszy jednocześnie.
Całe życie mam wysuwaną klawiaturę z myszką, ja inaczej nie umiem i nie chce.
Po ponad 20 latach postanowiłem sobie kupić PC. Biurko miałem zajęte na konsole i tv więc coś na szybko dokupiłem. Nie wiem czemu na zdjęciu monitor wyszedł krzywo.
Samsung QN900B - 65 cali Mini LED 8K
Microsoft Xbox Series X
Microsoft Xbox 360
U mnie trochę nieaktualne zdjęcia oraz tymczasowe miejsca, ponieważ jestem w trakcie przenoszenia.
Zastanawiam się czy nie podpiąć tam jeszcze innych konsol.
Samsung QN91B - 43 cale Mini LED 4K
Nowy PC
Sega Mega Drive
Aktualnie oprócz peceta mam jeszcze konsolę Sega Mega Drive Mini, ale coś z pewnością jeszcze pod ten tv podłączę. Tylko muszę to sobie odpowiednio rozplanować.
Panasonic Viera TH-42PY8PA - 42 cale Plasma Full HD
Nintendo Wii U
Sony PlayStation 3
Stary PC
W chwili obecnej te konsole mam podłączone. A także stary komputer, którego aktualnie nie używam.
Panasonic Quintrix TX-29PS11P - 29 cali CRT 4:3 480p 576i
Sony PlayStation
Sony PlayStation 2
Sega Dreamcast
Nintendo Entertainment System
Super Nintendo Entertainment System
Nintendo GameCube
Gacka na zdjęciu nie widać, ponieważ wczoraj go odebrałem i nie zrobiłem jeszcze zdjęć. Natomiast NES Mini, SNES Mini w chwili obecnej leżą niepodłączone. Na zdjęciu za to widać popsuty egzemplarz X360. Sprawny jest podłączony pod 65 calowego Mini LEDa w salonie. W małym pokoju jeszcze mam stare meble, ale w przyszłym roku będzie zmiana na nowe.
Nie wyobrażam sobie mieć klawy i mychy na biurku.
Fotel mam ustawiony na 40cm wysokości, inaczej nie wysiedze.