Ewentualnie w grę wchodzi Red Faction Armageddon lub Medal of Honor.. (NAjbardziej ciągnie mnie do FC2).
Co byście na moim miejscu wybrali z tych trzech gier?
N pewno nie bierz Far Cry 2 bo to wielkie dziadostwo. Przez pierwsze 30 minut gry jest nawet fajnie, dużo możliwości itp. ale potem to to wszystko blednie. Najbardziej denerwujący są wrogowie . . .
Co do MoH jest całkiem niezły (dla mnie),a w Red Faction Armageddon nigdy nie grałem.
FC2 jest nawet fajny ale... niesamowicie nuuuuuuuuuudny. Kilka lat już gram i jeszcze nie skończyłem ;)
MoH? Chodzi o ten nowy, z 2010 roku co się w Afganistanie dzieje? W to warto zagrać bo to bardzo dobra gra.
W RF:Arageddon nie grałem to się nie wypowiem.
Medal of Honor oraz Far Cry 2 to jedne z najgorszych gier w jakie miałem okazję zagrać. Ten pierwszy to niedorobiona podróbka Modern Warfare, zaś druga pozycja jest tak nudna, że to się w pale nie mieści.
Żadną. Nie warto
Medal of Honor jest ok, ale Far Cry 2 to straszne gówno, i pomyslec ze pare lat temu wydalem na to 99 zł...
Jestem tego samego zdania co Ishimura12.
Ewentualnie w grę wchodzi Red Faction Armageddon lub Medal of Honor.. (NAjbardziej ciągnie mnie do FC2).
RF:A. Nope.
Kup RF3.
Medal of Honor. Nope.
Poszukaj kompletu BF2.
Far Cry 2. Nope.
Poszukaj kompetu Crysisa1. Ew. 'wrzuć na luz' i sięgnij po Just Cause 2 z dodatkami. Masa frajdy.
Ja tam grałem w FC 2 niedawno, i całkiem niezły - misje fakt, nudnawe, ale grafika i klimat "brudnej Afryki" jest świetny.
Na sesje po pół godziny dziennie jest OK.
Chyba nie dotarłeś do respiących się co 5 minut wiosek z wrogami przez które trzeba przejeżdżać ;)
I punktów kontrolnych na każdym lepszym skrzyżowaniu :P
Ten pierwszy to niedorobiona podróbka Modern Warfare
Szkoda, że patrzysz tylko na aspekt czysto techniczny. Szkoda.
ja bym wybrał FC2
Far Cry 2 jest niezły, ale trzeba umieć wczuć się w sytuację. Grę skończyłem dwa razy i mimo nużącej monotonności wróciłbym do niej raz jeszcze.
W FC 2 strasznie nudą wieje i ci respiący się cały czas wrogowie, brrr.. Nie polecam.
Jeśli chodzi o Red Faction, lepsza jest zdecydowanie Guerilla, zdecydowanie większa frajda.
Medal of Honor- bardziej niż ten 2010 podobał mi się Airborne lub Allied Assault.
Far Cry- lepiej poczekać na trójkę, a w tym czasie przejść jedynkę.