War for the Overwolrd [Beta] - Pierwsze wrażenia!
Hej! Drodzy gracze, czy mieliście może okazję zagrać w wersję beta WFTO? Jak tak to jakie są wasze wrażenia z produkcji? Sam jestem fanem serii gier Dungeon Keeper, więc czekam z niecierpliwością na pełną wersję WFTO. Brakuje co prawda klasycznych wyglądów stworów, jak choćby Rogatego Rozpruwacza, kurczaków w kurnikach (puki co mamy świnie... WTF?!) i wielu innych tego typu rzeczy. Uważam natomiast że jeżeli gra odniesie sukces, to nie zdziwiłbym się, jakby Panowie z EA rozpoczęli produkcję DKIII. Podejrzewam że mody w postaci modernizacji gry w "oryginalnego" DK też powstaną prędzej czy później. Ja sam, po raz pierwszy kilka dni temu miałem okazję zagrać w wersję beta i postanowiłem nagrać swoją wideo-relację z gry. Link zamieszczam poniżej oraz zapraszam serdecznie do oglądania ;)
[link]
Hej cieszę się że ci się gra podoba.
Odnośnie twoich negatywnych wrażeń to masz rację -widok świń w kurniku może nastrajać negatywnie, jak one nawet się mieszczą na tych żerdziach i co zostawiają w gniazdach???
Widzę ze twój link się zapodział, więc pomagam najlepiej jak mogę
(na pewno nie masz nic przeciwko, w końcu nagrywasz lets playe dla przyjemności, nie by nabijać statsy na YT)
http://www.youtube.com/watch?v=x5CRtNAQ6Sc
@WrednySierściuch - Kurczę nie wiem co się stało z linkiem, wrzuciłem i teraz patrzę [Link], poniżej wklejam część linku na pewno każdy sobie poradzi ;) Dokładnie, ja z nagrywania LP mam bardzo dużo przyjemność i zabawy - i to jest moje główne założenie w ich tworzeniu ;) Fakt faktem że EA nie już 3 razy interweniowało w sprawie WFTO - temu też za pewne Twórcy bali się że będą w będą w stanie się im przyczepić nawet do takich głupich kurczaczków ^^... No ale jakbym sam miał zaczynać taki projekt 3 razy to też już pewnie bym inaczej na to patrzył ;)
watch?v=nui4AeEl-PA