Via Tenor
Walentynki 2026. Macie wywalone?
Bo ja bym chciał, niestety druga połówka jest odmiennego zdania. Znów trzeba myśleć co kupić, a czasu brak....
Miałbym wywalone, ale mogę "niskim wysiłkiem" sprawić żonie radość, więc będę obchodził.
Bardzo ciekawi mnie natomiast grafik kogoś kto przez rok nie miał czasu żeby kupić prezent, w obecnych czasach gdzie mogę coś zamówić z allegro dosłownie poniżej 20s.
Dodam tylko że za rok walentynki też wypadają 14 lutego, tak żebyś się nie obudził zaskoczony.
Ja mam wywalone na to święto, bo jestem Singlem.
Ja z żoną obchodziliśmy w ubiegły weekend, córka była u dziadków akurat. Bez kolejek, bez tłumów i tandety w zawyżonej cenie.
W sumie to taka nasza tradycja, że obchodzimy z lekko przesuniętą datą by uniknąć tłumów w knajpach.
Obchodzimy, czemu nie? Kupiłem coś tam na allegro dla żony ale po co gadać co xd Idziemy jutro do restauracji do której zawsze oboje chcieliśmy iść i....tyle.
Tylko po co prezenty? Jak się jest już dużym, najcenniejsze co można dać to chwila miłego wspólnego czasu, więc pizza i sex. A jak się jest małym to walentynka dla ładnej dziewczyny zawsze jest na plus into dobry krok do przodu.
Każda okazja aby dobrze spędzić czas jest dobra także zdecydowanie nie „wywalone”