a więc zacznijmy od tego że tydzień temu w poniedziałek zaczął się problem bo myślałem że sam z siebie się rozwiąże lecz klapa otóż mój problem polega na tym że KAŻDA podkreślam KAŻDA gra mi klatkuje w csie mam np 10-15 fpsów gdzie wcześniej miałem 120!!!.Tak samo z Bf3, worms clan wars czy saints row 3. próbowałem skanować pliki gier lecz to nic nie dało używałem takich programów jak Ccleaner też mi nic nie pomogło zaznaczam że to nie jest wina temperatury ponieważ temperaturę sprawdziłem przy starcie komputera i miałem 41 stopni na karcie graficznej po 2 godzinach włączonego komputera.Chcę również dodać że gdy zainstalowałem NAJNOWSZE sterowniki do karty graficznej to cs mi nie ścinał miałem 100 fpsów lecz po wyłączeniu go i wejściu po kilku minutach znowu miałem te 10 fpsów.Nie dawno był ubdate do cs'a go więc po pobraniu najnowszego patcha mialem stabilne 100 fpsów i zacząłem rankeda lecz po 10-15 minutach normalnej gry znowu miałem mało fpsów tym razem 10 w porywach do 8 proszę o pomoc bo nie wiem co mogę jeszcze zrobić komputer czyściłem niedawno a teraz mój komputer:
Windows 7 ultimate (64x)
karta graficzna: Nvidia GeForce 720
pamięć: 8GB RAM
procesor: Intel(R) pentium(R) CPU g3240 @ 3.10GHz
zasilacz: SilentLine 425W