w co pograć?
Battlefield 4 vs Titanfall vs Cod:Ghost
co wybrać?
kupiłem nowego kompa i chce go ostro przetestować na jakimś fpsie ^^
jeśli wyszło coś jeszcze godnego uwagi w multi to śmiało pisać jestem otwarty na propozycje
pozdro600
Może wypróbuj Planetside 2. Gra jest darmowa, a bitwy bywają większe niż w Battlefieldzie. Nie brakuje też mniejszych walk, zależy gdzie pójdziesz walczyć. Dobra gra do wypróbowania kompa i do tego darmowa.
Zależy co lubisz.
Akurat wybrałeś takie gry, które śmiesznie się ze sobą łączą.
Battlefield (realizm) vs Titanfall (złoty środek) vs CoD: Ghost (zręcznościówka)
Także wybierz, pozdro 600 na rejonie na którym nigdy nie jest kolorowo.
Szczerze odradzam Cod-a:Ghost ,bo to tragedia na skale światową ,a z tych dwóch poleciłbym chyba Battlefielda 4 mimo że ma tyle bugów itd. Co do Titanfalla nie wypowiadam się bo nie grałem.
Battlefield (realizm) vs Titanfall (złoty środek) vs CoD: Ghost (zręcznościówka)
Co ty gadasz? Titanfall jest jeszcze bardziej dynamiczny i zręcznościowy niż jakakolwiek cześć Call of Duty.
[5] To absolutnie nie było napisane poważnie.
Taa jasne.
[5] To absolutnie nie było napisane poważnie.
JI ji -> pogrywam czasami ale teraz szukam nowości która bardziej ucieszy oczy :)
[5] Napisałem, że to nie było napisane poważnie. Bardziej miałem na myśli skłonić do wyboru Titanfall, ale jak już ktoś nie lubi takich gierek, to napiszę to i wprost; warto zabrać się za Titanfall.
Titanfall, bo to nowa marka, a zawsze takie rzeczy dają powiew świeżości,a do przetestowania kompa tak jak inni pisali planet side 2.